Palatul lui Gigi Becali, asaltat de zeci de români. Ce s-a întâmplat de au dat buluc la poarta lui

Palatul lui Gigi Becali, asaltat de zeci de români. Ce s-a întâmplat de au dat buluc la poarta lui
Palatul lui Gigi Becali a fost asaltat de zeci de români/ Foto: Sport.ro

Zeci de români au așteptat vineri în fața palatului lui Gigi Becali. Motivul? Reușita latifundiarului. Nimeni nu a respectat distanța impusă de autorități în contextul pandemiei de COVID-19 și nimeni nu a purtat mască de protecție.

Transferul lui Dennis Man în Italia, bucuria românilor. S-au strans în fața palatului lui Gigi Becali pentru a fi cinstiți

Gigi Becali obișnuiește că împartă des bani oamenilor cu probleme cărora îi cer ajutorul chiar în fața reședinței sale din centrul Bucureștiului. Vineri, fotoreporterii PlaySport au surprins mai mulți oameni decât de obicei așteptând în fața porții lui. Persoanele care au așteptat să primească un ajutor de la finanțatorul celor de la FCSB au încălcat toate măsurile igienico-sanitare impuse de autorități în această perioadă. Nici adulții, nici copiii prezenți nu au respectat distanța impusă de lege și nici nu au purtat mască de protecție.

Becali a fost surprins ajutând oamenii, plătind mii și chiar zeci de mii de euro persoanelor care i-au cerut ajutorul. Alături de bodyguarzii lui și de asistentul Ionuț Luțu, latifundiarul a încercat să asculte problemele tuturor celor care l-au vizitat. El a dat bani în funcție de gravitatea cazurilor.

Becali l-a transferat pe principalul marcator din acest sezon, Dennis Man, la Parma, pentru 13.000 de euro. Milionarul a anunțat că a acceptat oferta celor din Italia. Astfel, a bătut recordul de trasfer pentru Liga 1. În contextul tranzacției pe care au făcut-o Gigi și Giovani Becali, oamenii s-au îngrămădit în fața porții lui, în speranța că vor primi și ei ceva din urma acestei afaceri.

De altfel, și Anamaria Prodan vrea să obțină cel puțin o jumătate de milion de euro din transferul lui Dennis Man. Impresara susține că ea a fost cea care l-a convins să vină la FCSB și amenință că se va duce la Parma, unde îl va confrunta pe Giovani Becali pentru a pune capăt scandalului momentului.

Prodanca e pusă pe scandal 

„Becali se încurcă în minciuni, vorbește fără sens. Spune că a bătut palma pe 13 milioane și încă două bonus. Înainte ca Anamaria Prodan să aducă hârtie oficială tot de la Parma, deci e o nebunie! Parma bătea palma cu Becali, iar două ore mai târziu îmi dădea mie ofertă pentru același jucător de 10 milioane, cu două milioane bonus. Deci cum la două ore Parma trimite ofertă mai mică cu două milioane decât cea agreată inițial, cum zice Becali? Am conversațiile. Mi-a zis să nu anunț presa pentru că vrea să ceară 15 milioane. OK, trimite-le răspuns că vrei 15”, spunea impresata la Pro Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI