Neti Sandu nu a mai apărut la PRO TV în ultimele zile. Ce se întâmplă cu ea, de fapt

Neti Sandu nu a mai apărut la PRO TV în ultimele zile. Ce se întâmplă cu ea, de fapt
Motivul pentru care Neti Sandu nu a mai prezentat, în ultimele zile, horoscopul de la Pro TV

În ultimele zile, Neti Sandu, una dintre cele mai longevive vedete de la Pro TV, nu a mai apărut pe post pentru a prezenta horoscopul zilei. Abia acum s-a aflat ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea.

De ce lipseşte Neti Sandu de la TV?!

Cum Neti Sandu nu a mai apărut la Pro TV în ultimele zile, telespectatorii au început să îşi pună semne de întrebare. De curând, cei de la Gândul.ro au explicat motivul dispariţiei renumitului astrolog: se pare că s-a infectat cu noul coronavirus. Astfel, vedeta se află în autoizolare, la domiciliu.

Zilele acestea, horoscopul din cadrul ştirilor de dimineaţă de la Pro TV a fost citit de cineva din “regie”, lucru neobişnuit pentru admiratorii lui Neti Sandu. Aceasta prezintă rubrica astrologică încă din 1995, odată cu înfiinţarea postului de televiziune. În ciuda zvonurilor, până acum, astrologul nu a dat nicio declaraţie despre starea sa de sănătate.

Andi Moisescu, o altă vedetă de la Pro, a fost infectat şi el cu noul COVID-19. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îşi anunţa fanii despre situaţia neplăcută în care se află.

“La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a spus îndrăgitul realizator TV.

Motivul pentru care Neti Sandu nu a mai prezentat, în ultimele zile, horoscopul de la Pro TV
Motivul pentru care Neti Sandu nu a mai prezentat, în ultimele zile, horoscopul de la Pro TV

Neti Sandu, discretă cu viaţa personală

Deşi este în lumine reflectoarelor de 25 de ani, Neti Sandu este o persoană rezervată atunci când vine vorba despre viaţa personală. Aceasta a vorbit rar despre momentele petrecute în afara platoului de filmare. De exemplu, puţini sunt cei care au habar că îndrăgita vedetă, în vârstă de 42 de ani, are o pasiune pentru pantofi.

“Îmi cumpăr tot timpul pantofi, așa e! Nu știu câte perechi am că dau tot timpul din ele. Nu știu nici care e cea mai scumpă pereche. S-ar putea să fie pantofii sport“, a povestit ea.

Un alt lucru puţin cunoscut de publicul larg este faptul că aceasta nu a avut niciodată ajutor în ceea ce priveşte treburile casnice.

“Nu mi-a făcut nimeni curat în casă, de când m-am mutat de la mama, de la 24 de ani. Și nici mâncare. Mi le fac singură pe toate, în ritmul meu!“, a dezvăluit aceasta, conform Unică.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI