Ce face Neti Sandu în fiecare dimineață. Ritualul zilnic pe care îl are vedeta Pro TV

Ce ritual zilnic are Neti Sandu? 

Neti Sandu este una din persoanele publice care a trezit mereu interesul. Aceasta are și de ce, doar lucrează cu astralul și le indică mereu oamenilor cum le va fi ziua și care sunt trăirile pe care urmează să le simtă. Ce ritual zilnic are vedeta de la Pro TV? Nu mulți s-ar putea încumeta să facă asta.

Ce ritual zilnic are Neti Sandu?

Neti Sandu este una dintre cele mai longevive prezentatoare a rubricii Horoscop din România. Oamenii adoră să o privească și să-și înceapă ziua cu previziunile sale. Aceasta se apropie cu pași repezi de vârsta de 62 de ani, dar nu arată deloc numărul din buletin pentru că este într-o formă de invidiat, are multă energie, dar se și implică pentru a avea această imagine. Moderatoarea nu s-a schimbat mult de-a lungul timpului, iar cei care o știu deja de ani și ani știu că emblema ei rămâne la loc de cinste.

De operații estetice nu vrea să audă, iar tratamentele de îngrijire și le aplică singură, acasă. Dar obrazul fin se întreține greu! Așa că Neti a mărturisit tuturor care este ritualul zilnic pe care-l respectă cu sfințenie și cum o fac tabieturile sale să rămână în aceeași formă. În general, la baza unei vieți sănătoase stau o alimentație bună și sport pe cât posibil. Mișcarea a devenit însă un obicei puțin lăsat în umbră de când cu pandemia, pentru că nu s-a mai deplasat atât de mult precum o făcea înainte, a mărturisit prezentatoarea.

Ce ritual zilnic are Neti Sandu?
Ce ritual zilnic are Neti Sandu?

Obiceiul imposibil pentru unii

Un lucru pe care nu mulți îl știu este că în ritualul zilnic intră trezirea de la o oră imposibilă pentru unii – 02:30. Pentru a ajunge în timp și dezmeticită în fața tuturor, pregătirea pentru micile ecrane necesită timp, așa că are niște obiceiuri aparte pe care le respectă înainte de a ajunge la sediul Pro TV.

„Mă trezesc pe la 2:30 ca să am timp de duș, să-mi beau cafeaua. Fac tot ritual acesta ca să nu fiu adormită, să trag de mine! Vreau să mă simt bine, fresh, să nu-mi ratez ziua”, a detaliat aceasta.

„În general am grijă să mănânc alimente ușor de digerat pentru că nu fac sport și de când cu pandemia nu mai e de mers pe jos, în plimbări lungi, așa cum obișnuiam. Mai inventez tot felul de masaje cosmetice, combinații de creme de față și masajul corporal pe care mi-l fac zilnic, odată cu dușul matinal! Altceva nu fac și operațiile estetice nu intră în calcul! Dar nu mă deranjează dacă alții, altele își fac. E alegerea lor”
Neti Sandu (Sursa: ciao.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI