Mesajul lui Andi Moisescu, înainte de Românii au Talent. Reacția Oliviei Steer

Ediția din această seară a emisiunii „Românii au talent“ vine cu multe surprize. Fiecare moment prezentat de concurenții talentați va fi încărcat de emoție, iar, ca de fiecare dată, jurații vor oferi, cu toată sinceritatea, laude și multe sfaturi. Mesajul lui Andi Moisescu înainte de difuzarea show-ului, precum și reacția soției acestuia, în cele ce urmează.

Andi Moisescu, înainte de Românii au Talent

O fostă concurentă, ce a făcut parte din echipa lui Smiley, se va întoarce în competiție în această seară, alturi de colegii ei din Craiova. Celebra solistă, Andra, o va recunoaște numaidecât, în timp ce Mihai Petre va fi încântat de alegerile ei muzicale. În această seară vom putea afla dacă acesta va fi un nou început pentru ea.

Într-un punct al show-ului, Andra va urca pe scenă și va încerca și ea un exercițiu de hoola hoop, despre care spune că: „Mi-a adus aminte de copilărie“.

La rândul său, Andi Moisescu, unul dintre cei patru jurați, a notat următoarele despre emisiunea din această seară: „Mici, azi. Mari, mâine. La câțiva dintre cei care ne încearcă scena de la #romaniiautalent în seara asta, mă refer“, a scris acesta pe contul său de Instagram.

Împărtășind părerea soțului, Olivia Steer i-a dat numaidecât like la postare lui Andi Moisescu.

Un fost campion mondial la gimnastică aerobică va uimi juriul

O fetiță de doar nouă ani îi va lăsa pe jurați cu gura căscată. Micuța cântă de la vârsta de trei ani, iar muzica, pe care o simte parte integrată a vieții ei, îi este ajutorul când simte frică sau când este tristă, potrivit spuselor copilei.

Sensibilizat și profund emoționat, Andi Moisescu va declara: „Acum se descătușează emoția“.

Olivia Steer a dat like la postarea lui Andi Moisescu, semn că este de acrod cu soțul
Olivia Steer a dat like la postarea lui Andi Moisescu, semn că este de acrod cu soțul

Pe scenă vor urca și un fost campion mondial la gimnastică aerobică și soția lui, a căror apariție va fi spectaculoasă. „Vă admir și vă mulțumesc“, va exclama Mihai Petre.

Așadar, dacă cele citite v-au trezit interesul, nu ratați ediția zilei de 1 Mai a schow-ului de talente.