Fiica lui Elvis Presley, război total pentru avere. Lisa Marie Presley poate pierde tot

Fiica lui Elvis Presley, război total pentru avere. Lisa Marie Presley poate pierde tot
Explicația lui Raed Arafat. Cum s-a ajuns la un record negativ de infectări

După ani întregi de dispute și răfuieli prin tribunale pe averea de 100 de milioane de dolari, lăsată moștenire de Regele Rock’n’Roll-ului, dar și pentru custodia gemenelor ei, fiica lui Elvis îşi va soluţiona, în această vară, problemele. Întrebarea se pune: în avantajul ei sau nu?

Fiica lui „The King“, în război pentru avere

Lisa Marie Presley, fiica legendarului cântăreț, va avea, în sfârșit, ocazia de a-și finaliza disputele cu fostul ei business manager şi cu cel de-al patrulea soţ, în sala de tribunal, în această vară.

Mai exact, pe 20 şi 27 iulie sunt sta­bilite procesele pe care singura moștenitoare a Rege­lui Rock’n’Roll-ului le are cu cel ce i-ar fi risipit averea de 100 de milioane de euro (la moartea lui Elvis Presley, în 1977, cântăreţul american avea o avere de câteva milioane de dolari, dar brandul său, în care e inclus şi Parcul Graceland, a crescut la valoarea menționată anterior), şi cu tatăl gemenelor ei Finley şi Harper, care pretinde custodia fetelor.

Situația este cu atât mai dificilă, cu cât fiica lui „The King“ ar putea rămâne și fără avere, care oricum s-ar fi evaporat (Lisa Marie spune că mai are doar 14 mii de dolari în conturi), și, cel mai grav, fără copii. În cazul în care astrele se vor alinia în favoarea ei, fiica lui Elvis poa­te primi un ajutor financiar nesperat, în urma procesului cu Bar­ry Siegel, fostul business manager, dar și cu custodia fiicelor ei minore, care au fost, până acum, învrăjbite împotriva ei de către tatăl lor, muzicianul Michael Lockwood.

Verdictul judecătorilor fie o va salva, fie o va aduce pe marginile prăpastiei pe cea care numai o viaţă liniştită n-a avut până acum.

Cum s-a evaporat averea moștenită de Lisa Marie

„În primul rând, dependenţa de droguri, care i-ar fi topit bună parte din bani şi-ar fi îndepărtat-o de proprii copii. Apoi, ar mai fi şi obiceiul ei costisitor de-a cumpăra în neştire orice, de la proprietăţi la obiecte complet in­utile, după cum o acuză Siegel“, potrivit okmagazine.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe