18 apr. 2024 | 17:22

Nelu Vlad de la Azur a redus drastic concertele, după ce a fost diagnosticat cu hematom pe creier: ”M-a costat lăcomia!”. Câți bani câștigă la o nuntă? EXCLUSIV

EXCLUSIV
Nelu Vlad de la Azur a redus drastic concertele, după ce a fost diagnosticat cu hematom pe creier: ”M-a costat lăcomia!”. Câți bani câștigă la o nuntă? EXCLUSIV

Nelu Vlad, solistul trupei Azur, celebru cu hit-urile ”În stație la Lizeanu” și ”Mona”, a trecut cu bine peste problemele de sănătate. După cele trei luni de tratament intensiv, artistul ne-a vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre activitatea muzicală, mult redusă, comparativ cu alți ani. Ce interdicții are, de la medic, dar și câți bani cere, alături de trupă, la nunți, am aflat din confesiunile sale.

A redus numărul spectacolelor: ”Mergeam ca nebunii, din oraș în oraș”

Nelu Vlad a decis să se mai domolească, pe plan artistic, după serioasele probleme de sănătate, reducând numărul contractelor la evenimente:

”Mă simt bine acum, văd, conduc mașina, mă plimb pe stradă, cânt din nou, avem spectacole la Piatra-Neamț, la Tulcea. Avem însă concerte mai puține, cam 4-5 pe lună. Mă feresc să procedez ca în ultimii ani, când aveam și câte 14 pe lună, mergeam ca nebunii, din zi, în zi, din oraș, în oraș.

M-a costat ””lăcomia”” asta artistică, ca să zic așa, de a satisface cât mai multe cereri. Lumea prinsese drag de noi și eram chemați peste tot, iar noi nu voiam să refuzăm”, povestește Nelu Vlad, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citiți și: Motivul pentru care Nelu Vlad de la Azur, diagnosticat cu hematom pe creier, i-a interzis soției să-l viziteze la spital. Vești de ultimă oră despre artist EXCLUSIV

Cât câștigă trupa Azur la o nuntă, în 2024?

Nelu Vlad ne-a dezvăluit și care este onorariul trupei Azur, la nunți. Nu consideră că este unul exagerat:

”Pentru o nuntă, onorariul trupei este în jur de 4.000 de euro, cam așa sunt prețurile, cu trupele, mai și negociem, nu avem un tarif fix.

Ca artist, însă, trebuie să arăți ceva de banii aceștia, unii iau sume foarte mari și nu își justifică onorariul, eu în acest preț includ și plata tuturor membrilor trupei, cheltuielile de transport, tot ce ține de eveniment”.

Este invitat să cânte și în America, dar medicii i-au interzis

Artistul mai susține că așteaptă cu nerăbdare ca medicii să îi dea undă verde la călătoria cu avionul, Nelu Vlad având invitație cu trupa Azur și în America:

”Nu am voie, vreo șase luni, să călătoresc cu avionul, după ce am fost diagnosticat cu hematom inoperabil pe creier. Avem depuse dosarele pentru viză, în America, dar de-abia prin octombrie s-ar putea să am acordul medicilor.

Am mai fost acolo, acum doi ani, acum ne-au solicitat din nou. Am vorbit cu doctorul de la Cluj, care m-a tratat, dar mi-a spus să am răbdare, căci mai am de făcut tratament”.

Citiți și: Artistul din România care a câștigat un milion de dolari: ‘Acum mai am jumătate’

Nelu Vlad: ”Banii nu te mai ajută nici ca să-ți salveze viața”

Nelu Vlad crede că s-a îmbolnăvit din cauza oboselii, a stresului:

”Lumea te vede zâmbind, însă mulți nu știu că poate zâmbești de multe ori forțat, că problemele pe care le întâmpini sunt apăsătoare. Dacă faci o filmare la tv, trebuie să stai pe acolo 6-7 ore, în picioare, să aștepți, ca să apari pe micul ecran vreo 3-4 minute, apoi ai drum de făcut, vreo 300 de km, cu mașina.

În acea zi grea deja crește tensiunea. Din ce în ce mai mulți tineri sunt bolnavi, sunt tot mai multe cazuri. Grijile vieții cotidiene, goana după bani, datoriile, toate astea te îmbolnăvesc. Banii nu te mai ajută nici ca să-ți salveze viața”, mai spune el, exclusiv pentru Playtech Știri.

Nu renunță la muzică: ”Scena e viața mea!”

Celebrul cântăreț nu are de gând să renunțe la muzică, marea lui dragoste, în ciuda acestor necazuri, pe plan medical:

”Am alergat și eu, aș putea să nu mai fac nimic, să nu mai merg la concerte. Am bani, zile să mai am, ca să îi pot folosi. De ce, totuși, mai cânt? Pentru că scena e viața mea, există tentația de a oferi bucurie oamenilor. Când cineva te solicită, cu greu poți refuza”, ne-a mai menționat Nelu Vlad, solistul trupei Azur, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Locul din inima Transilvaniei cu peisaje desprinse din povești. Este destinația ideală pentru vacanța de Paște
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Profețiile lui Traian Băsescu. Firea, scoasă din sărite
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
A devenit ILEGAL. Nu mai poți urmări la TV. S-a votat lege marți, 30 aprilie
Capital.ro
Horoscop Luna Neagră în Fecioară 2024 | Karma aduce lecții importante: Leii se îmbogățesc. Peștii au parte de aventuri amoroase
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
CUTREMUR de 1 MAI! MII de ROMÂNI s-au PANICAT
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro