Nea Popa din „La bloc” împlinește azi 69 de ani. Ce pățește și acum, când iese din casă (exclusiv)

Nea Popa din „La bloc” împlinește azi 69 de ani. Ce pățește și acum, când iese din casă (exclusiv)
Nea Popa din ,La Bloc' a împlinit 69 de ani.

Nea Popa este prezent în amintirile multora din copilărie. Serialul ,,La Bloc” a făcut senzație în urmă cu mulți ani, dar oamenii nu l-au uitat. Mulți urmăresc episoadele și acum de dragul vremurilor bune. Celebrul actor simpatic a împlinit recent vârsta de 69 de ani. Acesta nu este nici acum recunoscut de români după numele său real, dar susține că nu se supără. „Nu mai scap de asta, dar nu mă supără”, a spus el. Ce pățește de fiecare dată când iese din casă?

Nea Popa din „La bloc” a împlinit 69 de ani: ce pățește actorul?

Tudor Filimon sau nea Popa din celebrul serial românesc se bucură de o nouă zi de naștere. Îndrăgitul actor a cunoscut succesul în televiziune cu ajutorul proiectului ,,La Bloc” ce se află în amintirile multora. Majoritatea românilor se uită și acum cu drag la episoadele care le aduc aminte de vremurile simple de atunci.

Acesta a subliniat că cei mai mulți îl strigă cu numele personajului pe care l-a interpretat ani buni. Mai mult decât atât, cei mai mici din familie îi spun bunicul Popa, dar acest detaliu nu îl supără deloc. Au trecut mai bine de 15 ani de la proiect, dar cu toate astea majoritatea românilor încă își aduc aminte scene comice din el.

„În ultima vreme am decis să…”

Cel din urmă a decis să se prezinte ținând cont de acest serial, astfel că le spune tuturor că este ,,nea Popa sau Tudorel Filimon pe numele de fată!” Artistul a mai mărturisit că ,găselnița’ sa amuză mulți oameni, lucru care îl bucură nespus.

„Nu mă mai scoate nimeni din nea Popa! Ba chiar am ajuns ca cei mai mici să-mi spună bunicul Popa. Nu mă supără nimic din astea, nici nu se pune problema, fiindcă îmi arată ce influență a putut avea primul sitcom românesc”, precizează Tudor Filimon.

„În ultima vreme am decis să mă prezint ținând cont de acest serial. Așa că le spun celor din jur atunci când sunt întrebat despre identitatea mea că sunt nea Popa sau Tudorel Filimon pe numele de fată! Și găselnița mea prinde foarte bine, amuză pe toată lumea”, indică același Tudorel Filimon.

,,Eu cred că a venit la fix”

Tudor Filimon a fost inspirat să își treacă identitatea cunoscută publicului și în adresa de email pe care o folosește de ceva vreme.

„Nu pot spune că acest rol a venit mai devreme sau mai târziu decât trebuia. Eu cred că a venit la fix. Și trebuie să le mulțumesc pentru asta și scenariștilor, care s-au dovedit a fi foarte inspirați”, a mai detaliat acesta, pentru impact.ro.