Drama prin care trece Nea Popa. Actorul Tudorel Filimon de la Bloc a rămas pe drumuri

Drama prin care trece Nea Popa. Actorul Tudorel Filimon de la Bloc a rămas pe drumuri
Nea Popa de la Bloc a ajuns pe drumuri. De ec a ajuns atât de rău actorul Tudorel Filimon?

A încântat copilăria multora și a jucat în cel mai în vogă serial, dar acum a ajuns pe drumuri. Nea Popa încearcă acum să-și salveze mica avere și să întoarcă executarea silită din 2015 care i-a dat mari bătăi de cap.

Nea Popa a rămas pe drumuri. Drama prin care trece Tudorel Filimon

Actorul Tudorel Filimon încearcă să intre din nou în posesia unei vile de care a fost deposedat în anul 2015 după ce nu a achitat un credit. Locuința actorului din La Bloc se află în zona Pădurii Andronache. Actorul, împreună cu soția sa, Drăguța Filimon, au contestat încă din anul 2015 executarea silită și au cerut suspendarea și întoarcerea acesteia. Tribunalul București a dat dreptate societății de la care Nea Popa a împrumutat banii. Suma pe care trebuia să o restituie era de 165.000 de lei. Totul a început, de fapt, în 2013, atunci când Tudorel Filimon a primit oficial împrumutul bancar pe care trebuia să-l înapoieze în decursul a 5 ani.

”Ulterior, deși pentru o perioadă de 24 de luni nu ar fi trebyut să achite vreo rată, s-a declarat scadența anticipată a creditului iar la data de 03.02.2014, la solicitarea creditorului a fost format dosarul de executare”, se arată în acțiunea aflată pe rol. Din păcate, din cauza dobânzilor, suma de 165.000 a ajuns la 235.961 de lei, iar mai apoi la 471.911 de lei. Vila cu care girase Tudorel Filimon a fost scoasă la licitație pentru 411.499 de lei, după ce nu a putut restitui banii, rămânând să achite diferența de 62.073 de lei. Filimon susține că imobilul a fost cu mult subevaluat, iar că datoria a fost mărită în mod artificial.

Nea Popa din La Bloc a rămas pe drumuri
Nea Popa din La Bloc a rămas pe drumuri

Nea Popa a uitat de teatru?

“Am proiecte în continuare, joc în mai multe piese de teatru, iar cei care vor să mă vadă pot veni la «Teatrul Dramaturgilor Români», plus că pe lângă asta am mai jucat şi în mai multe filme. Cu banii acum sunt bine. Mă descurc şi nu îmi place să mă plâng.

Mi-am cumpărat un apartament cu două camere, însă nu vreau să vorbesc mai mult”, a mărturisit Tudorel Filimon pentru click.ro, în anul 2018, câns dituația sa bancară era aceeași.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI