07 sept. 2020 | 13:42

Năstase e revoltat după descalificarea lui Djokovic. Atac nou la Serena Williams, cu această ocazie: ”Să oprească turneul!”

Sport
Năstase e revoltat după descalificarea lui Djokovic. Atac nou la Serena Williams, cu această ocazie: ”Să oprească turneul!”
Năstase e revoltat după descalificarea lui Djokovic. Atac nou la Serena Williams, cu această ocazie: ”Să oprească turneul!”

Primul număr unu mondial din istoria ATP, Ilie Năstase, este revoltat după descalificarea lui Novak Djokovic. Ilie Năstase este de părere că decizia luată împotriva sârbului a fost mult prea dură.

Ilie Năstase, revoltat de descalificarea lui Novak Djokovic. A făcut un nou atac la adresa Serenei Williams: ”Să oprească turneul!”

În timpul meciului contra lui Pablo Carreno Busta, Novak Djokovic, 33 de ani, numărul 1 ATP, a aruncat nervos o minge spre linia de fund, frustrat că adversaul a reușit să-i facă break, scrie gsp.ro. Mingea a lovit în gât pe unul dintre arbitrii de linie, iar oficialii turneului au luat decizia de a-l descalifica pe sârb.

Arbitra care a fost lovită de mingea aruncată de Novak Djokovic a căzut la pământ și nu a mai putut respira câteva secunde. Astfel, din Turcia, unde se află în vacanță alături de soție, Ilie Năstase și-a exprimat opinia cu privire la descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open.

Năstase, revoltat după descalificarea lui Djokovic

Năstase, revoltat după descalificarea lui Djokovic

Novak Djokovic, un băiat liniștit

Ilie Năstase este convins că gestul sârbului n-a fost intenționat și că acesta n-ar fi trebuit să fie eliminat.

„Eu știu că el e un băiat foarte liniștit, am fost surprins de toată treaba asta și nu cred că a lovit-o pe doamna arbitru cu intenție. El n-are antecedente, nu e violent. Dacă mai dă de o mie de ori, n-o mai lovește pe doamna. Din câte am înțeles, el era cu spatele când a lovit mingea.  Noi, cel care-l cunoaștem, știm că a fost un gest făcut din greșeală. N-a vrut să dea în arbitru, probabil că era frustrat, dar de ce ar lovi pe cineva?”, a spus Ilie Năstase.

Decizia de descalificare a lui Novak Djokovic, una politică

Potrivit lui Ilie Năstase, decizia de a-l descalifica pe Novak Djokovic din turneu este „puțin politică”, fostul mare jucător făcând o comparație cu momentele în care Serena Williams a avut diverse ieșiri nervoase pe teren și nu a fost penalizată atât de drastic.

„E puțin politic. S-a mai întâmplat ca Serena Williams să-și iasă din pepeni și n-a fost amendată cât trebuia. La Djokovic, au folosit regulamentul din plin. E păcat ca Djokovic să plece din turneu în felul acesta. E păcat pentru tenis, pentru turneu, ar trebui să se oprească! Sincer, nici nu m-am uitat la US Open. Dacă nu sunt spectatori, nici nu mă mai interesează atât de mult. Ce să urmăresc? Niște antrenamente?!”, a mai spus fostul lider mondial din ATP, Ilie Năstase.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
O fostă vedetă TV din România, de nerecunoscut. Viața i s-a schimbat total
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Decizie pentru mașinile pe benzină/motorină. Interzis în UE. Nu se mai vând, nu se mai cumpără
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Mai multe ZILE LIBERE pentru angajați! Cine beneficiază
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cuza a renunțat la părul lung și a apelat la o schimbare radicală de look, după doi ani. Cum arată acum prezentatorul TV
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro