Munti i-a revoltat pe fanii Chefi la Cuțite. Ce a făcut fostul câștigător în semifinala sezonului 7, de la Antena 1

Munti i-a revoltat pe fanii Chefi la Cuțite. Ce a făcut fostul câștigător în semifinala sezonului 7, de la Antena 1
Munti i-a revoltat pe fanii Chefi la Cuțite, Antena 1

Munti, câștigătorul ”Chefi la Cuțite” de la Antena 1 din sezonul precedent al show-ului gastronomic, a fost invitat să jurizeze farfuriile concurenților din acest an, în semifinală. Comentariile sale i-au revoltat pe fani. Ce a făcut bucătarul?

Munti i-a revoltat pe fanii ”Chefi la Cuțite”

În sezonul 6, chef Sorin Bontea a mai marcat o victorie importantă după ce concurentul din echipa sa, Mihai Munteanu (Munti) a reușit să câștige marele trofeu, pus la dispoziție de ”Chefi la Cuțite”, după o competiție culinară spectaculoasă. Ultimul câștigător al emisiunii a surprins cu decizia sa de a împărtăși premiul de 30.000 de euro cu echipa sa, alături de care a luptat în finala celui mai iubit show culinar.

Apoi, concurentul a luat decizia de a slăbi. Munti a recurs la o operație de micșorare de stomac și a reușit să scape de 50 de kilograme. Așadar, se poate spune că viața sa s-a schimbat radical, iar odată cu aspectul fizic, din ce se regăsește pe internet, pare că bucătarul a schimbat și câteva aspecte legate de atitudine.

”Nu a jurizat corect. A dat mai mult numai 1”

Ajuns în semifinală, dar în postura de jurat, Munti a venit din nou la ”Chefi la Cuțite” pentru a comenta farfuriile concurenților din sezonul 7. Din spusele admiratorilor, victoriosul a fost dur și tranșant, după ce ”a câștigat cu farfuriile făcute de altcineva”.

”Mi se pare incredibil că Munti, care a câștigat cu farfuriile făcute de altcineva, să jurizeze în asemenea hal/Munti nu s-a ridicat nici pe jumătate la nivelul ediției 7!/ Foarte urât, Munti, din partea ta. Păcat de visurile pe care le-ai spulberat, inconștient, concurenților/ A dat mai mult numai 1. Nu a jurizat corect. Dar ce să facem? A fost și el doar un concurent și din greșeală a câștigat/ Corect era semifinala și finala să fie jurizată de chefi adevărați, nu de amatori care poate nu au mâncat niciodată homari. Păcat. Jurizare de doi bani!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor emisiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI