Cine a câștigat sezonul 7 Chefi la Cuțite. Alexandru Comerzan a plecat acasă cu premiul cel mare – Live Update

Cine a câștigat sezonul 7 Chefi la Cuțite. Alexandru Comerzan a plecat acasă cu premiul cel mare – Live Update
Cine este câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite - live

Sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite a ajuns la final și concurenții au dat ultimele bătălii culinare, pentru a câștiga un loc în marea finală! Cei nouă concurenţi rămaşi în competiţie şi – au ascuțit cuţitele pentru testul decisiv. Cel mai tensionat moment al sezonului 7 a venit la pachet cu trei probe de foc!

UPDATE 23.53: Cuțitul de aur al lui Scărlătescu a strălucit până la final! Alexandru Comerzan a câștigat sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite! „Ești senzațional, copile. Meriți pe deplin să te afli aici”, l-a lăudat Chef Scărlătescu pe cel căruia i-a dat, încă din etapa de degustări pe nevăzute, cuțitul de aur!

finalisti chefi la cutite
Alexandru Comerzan a câștigat premiiul de 30.000 de euro.

UPDATE 23.32: Un nou scandal zguduie finala Chefi la Cuțite. Alexandru Comerzan a cedat nervos și a răbufnit în fața mentorului său: „Nu pot! Nu pot s-o fac”. Din fericire, Chef Cătălin Scărlătescu l-a ajutat să își revină și să continue.

scandal scarlatescu comerzan
Scandal monstru între Alex Comerzan și Cătălin Scărlătescu.

UPDATE 23.13: Continuă momentele tensionate la Antena 1. După cearta dintre doi finaliști, acum este rândul lui Sorin Bontea să reacționeze, de data aceasta la vederea celor care vor degusta preparatele. „Sunt duri, sunt corecți. Numai când se uită la Henrik Sebok cum privește o farfurie și spune `Boring! Nu ar trebui să înghiți` sau la Anne Ampawan care spune că nu ar da un leu pentru un asemenea preparat…”, a dezvăluit Bontea, când a auzit cine jurizează.

UPDATE 22.45: În timp ce foștii lui colegi se luptă pentru marele premiu de 30.000 de euro la Antena 1, Florin Petcu de la „Chefi la cuţite” a lansat un strigăt de ajutor pe internet. „Facem un apel umanitar către toți cei care pot dona sânge, indiferent de grupa sanguină. Donarea se poate face la orice Centru de Recoltare din țară, cu rugămintea să menționați că donați pentru Bojan Leonard Rafael, internat la Spitalul Județean din Timișoara secția ATI”, este mesajul postat pe Facebook.

florin petcu apel disperat
Florin Petcu a lansat pe internet un apel disperat.

UPDATE 22.32: Continuă scandalul în finala sezonului 7, Chefi la Cuțite, între Alex și Bobby. „Am vorbit și cu mamele noastre că eu voi intra în echipa lui Alex”, a explicat Sasu, dezamăgit că nu poate să își ajute prietenul.

UPDATE 22.11: Tensiuni la cote maxime în finala Chefi la Cuțite, sezonul 7. Problemele au apărut între Alex Popa și Bobby Săvoiu, ambii finaliști din echipa verde condusă de Chef Bontea. Sasu, un concurent dorit de Alex Popa, a ajuns în echipa lui Bobby și acest lucru l-a făcut pe rivalul său să se gândească chiar la faptul că „a încercat să îi bage bețe în roate”!

scandal concurenti chefi la cutite
Tensiuni la cote maxime în finala Chefi la Cuțite, sezonul 7

UPDATE 21.45: Cei trei finaliști au la dispoziție să dea tot ce este mai bun într-o singură probă de gătit. Au primit ca temă realizarea unui meniu complet. Alex Popa, Alexandru Comerzan și Bobby Săvoiu au avut voie să aleagă un total de cinci ajutoare dintre colegi.

finala chefi la cutite sezonul 7
Ei sunt cei trei finaliști Chefi la Cuțite, sexzonul 7

UPDATE 21.35: Prima reacție a lui Chef Florin Dumitrescu, după ce s-a aflat că a rămas fără concurent în marea finală a sezonului 7 Chefi la Cuțite, de la Antena 1. Juratul a postat online o fotografie în care pare să fie supărat din cauza rezultatului, alături de mesajul: „Sezonul opt?!”. Fanii l-au încurajat imediat cu mesaje de felicitare pentru efortul depus de echipa albastră.

florin dumitrescu finala sezon 7 chefi la cutite
Florin Dumitrescu este dezamăgit de rezultatul din marea finală.

UPDATE 21.20: Cei trei finaliști ai sezonului 7 Chefi la Cuțite de la Antena 1 sunt: Alex Popa, Alexandru Comerzan și Bobby Săvoiu!

UPDATE 21.13: Primul dintre cei nouă semifinaliști care părăsește competiția este Răzvan Babană. Simpaticul concurent a plecat cu zâmbetul pe buze, deși nu a reușit să se califice în marea finală.

„Eu sunt un câștigător încă din prima zi de când am venit aici, deși voi nu știți! Ce a câștigat? Mai mulți fani, normal”, a declarat Babană după aflarea veștii.

Cine este câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite – live

Concurenții nu au avut o sarcină ușoară, având în vedere că regulile semifinalei Chefi la cuțite s-au schimbat pentru prima dată!

De data aceasta, munca în echipă a ajuns la final, aşa că cei trei Chefi şi-au susţinut concurenţii doar din culise. Cine s-a descurcat cel mai bine la finalul acestor trei probe a primit un loc în finala emisiunii Chefi la cuțite, dar din păcate doar trei au fost norocoșii care au avut această șansă!

De la munca în echipă la lupta individuală

Pentru prima oară, bucătarii au gătit pe cont propriu. Munca de echipă s-a transformă într-o luptă individuală în care doar cei mai talentaţi vor învinge şi îşi vor securiza un loc în marea finală, care va avea loc mâine seară.

Doar trei probe au mai avut concurenții înainte de  marea finală a celui mai iubit show culinar. Una dintre ele: să recreeze „gustul de acasă” în farfurii ce îi reprezintă, menite să deschidă sufletul juraţilor speciali. O sarcină grea, având în vedere că regulile semifinalei Chefi la cuțite s-au schimbat pentru prima dată.

Chefii și-au susținut concurenții doar din culise

Munca în echipă a ajuns la final, aşa că cei trei maeştri ai gastronomiei şi-au susţinut concurenţii doar din culise. Chef Bontea, care a câştigat cele mai multe trofee până acum, s-a bazat pe patru semifinalişti, chef Scărlătescu pe trei, în timp ce chef Dumitrescu a intrat în bătălia pentru marea finală cu doar doi bucătari.

Miza semifinalei şi jurizările dure îa copleşit pe concurenţi. Cei mai talentaţi concurenţi ne-au vor ţinut cu sufletul la gură şi cu toate simţurile ascuţite.

Frumoasa prezentatoare a anunțat noile reguli

În prima parta a finalei, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria Chefi la cuțite și a anunțat tema primei probe: „gustul de acasă”! Practic, concurenții au avut libertatea de-a pregăti orice preparat, singura condiție fiind tema impusă. Și nu e tocmai smplu să alegi un preparat și să construiești în jurul acestuia o poveste!

Gina Pistol
Câștigătorul emisiunii Chefi la cuțite sezon 7 -Live Update

„Trebuie să povestim, de fapt, prin preparate, ce copilărie am avut”, a descris proba Răzvan Banană.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI