Mulți au crezut că Irina Loghin e mama lui Fuego. Cine este de fapt cea care i-a dat viață lui Paul Surugiu FOTO

Mulți au crezut că Irina Loghin e mama lui Fuego. Cine este de fapt cea care i-a dat viață lui Paul Surugiu FOTO
Mulți au crezut că Irina Loghin e mama lui Fuego

Mulți au crezut că Irina Loghin e mama lui Fuego, după ce artistul a apărut de-a lungul timpului de mai multe ori alături de interpreta de muzică populară în diferite emisiuni televizate. În realitate, legătura dintre cei doi este doar una profesională, deși sunt foarte apropiați.

Mulți au crezut că Irina Loghin e mama lui Fuego

Paul Surugiu, pe numele de scenă Fuego, este foarte apropiat de Irina Loghin, alături de care a cântat în mai multe ocazii, inclusiv piese care fac referire la mamă. Astfel, mulți fani au ajuns să creadă că interpreta de muzică populară este mama lui naturală. Cei care îl urmăresc pe artist pe rețelele de socializare știu însă cine este cea care i-a dat viață.

Fuego s-a fotografiat în dese rânduri alături de mama lui, iar imaginile au ajuns și pe internet. Printre cele mai cunoscute melodii interpretate de Fuego se numără și Împodobește, mamă, bradul. Artistul a vorbit la un moment dat despre legătura pe care o are cu Irina Loghin.

Fuego alături de mama lui
Fuego alături de mama lui

„După ce am lansat proiectul Mama si fiul, multă lume m-a perceput ca fiind băiatul doamnei Irina Loghin. M-a onorat comparaţia. După cum am mai spus, eu sunt copilul cu mai multe mame. Dar una singură este cea care m-a format, care mi-a oferit totul şi care mi-e în continuare sprijin în momentele grele. Mama mea este fericită să ştie că sunt iubit părinteşte de atât de multe persoane, iar alăturarea părintească lângă Irina Loghin a făcut-o fericită”, declara Fuego în urmă cu mai mulți ani.

Fuego a vorbit de foarte multe ori despre mama lui și spune despre el că este copilul cu mai multe mame tocmai pentru că multe dintre piesele sale sunt dedicate celei care i-a dat viață și sunt apreciate de doamnele care îl admiră.