Sărbători de iarnă în care pe Moș Crăciun stai geană: cum vezi pe unde e?

Sărbători de iarnă în care pe Moș Crăciun stai geană: cum vezi pe unde e?

Pe 25 decembrie, ar trebui să vină Moș Crăciun. Dacă ai ales, pentru încă un an, să crezi în acest mit, atunci Google îți dă o mână de ajutor să ai sărbători de iarnă mai liniștite.

În fiecare an, în preajma acestor sărbători de iarnă, cei de la Google creează o pagină web dedicată pentru a te ajuta să-l urmărești pe Moş Crăciun. Nu chiulește nici anul acesta, așa că ai un instrument excelent ca să vezi pe unde e. Oficial, a început cursa cadourilor pentru aceste sărbători de iarnă.

Aceasta este cea mai bună soluţie pentru a vedea exact unde se află înainte de Crăciun. Teoretic, trebuie să livreze cadouri pentru întreaga lume, indiferent de religie, rasă sau altele.

Santa Tracker pentru sărbători de iarnă e disponibil pe web, dar și în Google Maps. Intri în aplicația Google Maps, alegi location sharing și îl ai acolo pe Moș Crăciun. Următorul pas e să deschizi Santa Tracker și să vezi pe unde se plimbă. Cu siguranță va fi o opțiune deosebită ca să distragi atenția copiilor.

În noaptea de Ajun, aproape cea mai importantă din seria acestor sărbători de iarnă, întregul traseul al moşului va fi de asemenea reprezentat digital pentru a şti exact când ajunge la tine, într-un anumit colţ al României.

La momentul la care am publicat acest articol, Moș Crăciun era la vreo 11.000 de kilometri de România. Da, mai are cam jumătate de glob până să ajungă aici și să zicem că suntem în plin avânt pentru sărbători de iarnă.

Sigur, e totul o glumă. Asta nu înseamnă că trebuie să mai crezi în Moș Crăciun, dar dacă ai un copil pentru care încă vrei să mai ții mitul în picioare, pune-i o tabletă sau un telefon în mână cu situația cadourilor și măcar câteva ore se va bucura. Fie și doar pentru aceste sărbători de iarnă.

Îl găsești pe Moș Crăciun aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI