Mukinka a câștigat finala emisiunii iUmor, de pe Antena 1

Mukinka a câștigat finala emisiunii iUmor, de pe Antena 1
Câștigătorul sezonului șapte iUmor este XXX

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au continuat în cel de-al șaptelea sezon iUmor căutarea celor mai inedite numere de stand up, improvizație, magie sau mimă și chiar au avut de unde alege.

Câștigătorul sezonului șapte iUmor este Mukinka

Au fost foarte multe numere bune anul acesta la iUmor, dar în marea finală au ajuns doar 12 dintre cei mai buni artiști într-ale umorului, care au reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați, dar și pe telespectatorii de acasă în aceeași măsură.

A 13-a ediție iUmor din acest sezon a fost și ultima în care telespectatorii au avut ocazia de a-și trimite favoriții direct în finală. Ultimul care s-a alăturat finaliștilor iUmor din sezonul 7 este francezul Patrick Cottet Moine, care s-a deghizat în…patiser și a pregătit un număr special pentru România, foarte apreciat de cei trei jurați, dar și de telespectatori.

12 concurenți, un singur premiu

Așadar, Mukinka este  câştigătorul celei de-a 13-a ediții iUmor din acest sezon și a mers în marea finală alături de:

 1. Mukinka,
 2. Dan Țuțu,
 3. Silviu Gherman,
 4. Mario Lopez,
 5. George Țintă,
 6. Alex Șerban,
 7. Trupa HA-RAP,
 8. Adrian și Andrei,
 9. Eduard și Bianca,
 10. Cristian DeNis,
 11. Bogdan Călin și
 12. Patrik Cottet. 

Concurenți votați de telespectatori

Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația „iUmor”, în semifinală concurenții a trebuit să îi convingă pe toți trei, altfel erau eliminați. Cei care au obținut 3 „Thumbs up”, i-au pus pe jurați într-o postură dificilă, pentru că Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost cei care au ales câștigătorul semifinalei iUmor dintre ei.

Juriul și prezentatorii emisiunii iUmor sezon7
Câștigătorul emisiunii iUmor sezon 7

Sezonul 7 iUmor a înregistrat și o premieră. Pentru prima oară în cele șapte sezoane de iUmor, show-ul a avut și o semifinală în care au participat cei care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, dar nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului. În cadrul marei finale iUmor, difuzate pe 13 decembrie, de la 20:00, la Antena 1, telespectatori au putut vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin vot prin SMS la 1313 marele câștigător, care a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Mukinka a câștigat ediția 7 iUmor
Mukinka a câștigat ediția 7 iUmor

Câștigătorii celorlalte sezoane

Sezonul șase a fost câștigat de „sosia Vioricăi Dăncilă”, un număr de umor pus în scenă de actrița Irena Boclincă. Premiul din sezonul cinci a fost câștigat de Andrei Cojocaru, cu un roast în versuri.

Au mai câștigat iUmor: Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI