Finala iUmor Live Video pe Antena 1. Află cine a câștigat sezonul 7

Finala iUmor Live Video pe Antena 1. Află cine a câștigat sezonul 7
Cine a câștigat sezonul 7 iUmor - Live Video - Finala iUmor

Premieră la iUmor. Pentru prima oară în cele șapte sezoane, show-ul va avea și o semifinală în care vor participa cei care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, dar nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului. Câștigătorul semifinalei, care a avut loc vineri, pe 6 decembrie, se va alătura celor 11 finaliști în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro din data de 13 decembrie.

UPDATE: Mukinka este câștigătorul iUmor, ediția 7. ”Vreau să le mulțumesc tuturor românilor, soției mele! Wow! Este o onoare!”, a fost prima reacție a câștigătorului de anul acesta.

UPDATE George Țintă a fost pe placul juraților cu mai multe bancuri scurte:

Cine a câștigat sezonul 7 iUmor – Live Video – Finala iUmor

Din cei opt concurenți care au urcat pe scenă, jurații l-au ales pe francez. Acesta câștiga semifinala și se alătură celor 11 finaliști în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro. Cei opt concurenți care au urcat în ediția de vineri 6 decembrie pe scena iUmor pentru a câștiga un loc în marea finală iUmor sunt:

Unul dintre finaliștii care nu i-au impresionat pe jurații iUmor de la Antena 1
Unul dintre finaliștii care nu i-au impresionat pe jurații iUmor de la Antena 1

Patrick Cottet Moine a fost ales câștigător

Patrik Cottet, Arnaldo Mangini și Bogdan Sylar i-au convins pe cei trei jurați cu momentele pregătite pentru semifinală și au obținut 3 „Thumbs up”. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost nevoiți să alege câștigătorul semifinalei dintre cei trei concurenți, astfel Patrik a fost preferatul lor, ceea ce l-a trimis în marea finală. Vezi AICI LIVE VIDEO ediția din această seară a emisiunii Vocea României!

De fiecare dată când francezul a urcat pe scena iUmor, jurații au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui, indiferent de personajul pe care l-a interpretat. În semifinală, dorința de a obține trei voturi din partea juriului și de a merge în finală s-a împlinit pentru francezul Patrick Cottet Moine, care s-a deghizat în…patiser și a pregătit un număr special pentru România.

Patrick Cottet Moine
Finala iUmor sezonul 7 – vineri 13 decembrie

Finala iUmor de vineri 13 decembrie

În cadrul marei finale iUmor, telespectatorii vor putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin vot prin SMS la 1313 marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro. Finala iUmor, unde îi vom revedea pe scenă pe cei votați de public, prin aplicație, va putea fi vizionată pe 13 decembrie, ora 20:00.

Cei 12 concurenți care se luptă pentru marele premiu iUmor sunt:

 • Mukinka,
 • Dan Țuțu,
 • Silviu Gherman,
 • Mario Lopez,
 • George Țintă,
 • Alex Șerban,
 • Trupa HA-RAP,
 • Adrian și Andrei,
 • Eduard și Bianca,
 • Cristian DeNis,
 • Bogdan Călin și
 • Patrik Cottet. 

Live Video iUmor – Finala-  din 13 decembrie

Este start joc în sezonul 7 al emisiunii iUmor.  Poți să urmărești Live Stream Online pe Antena 1, ediția a 13 a a show-ului, unul care se anunță de zile mari.  AICI POȚI SĂ VEZI AL ȘAPTELEA EPISOD AL EMISIUNII.

CONECTEAZĂ-TE CU iUMOR:

INSTALEAZĂ APLICAȚIILE ANTENAPLAY:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI