Înscrieri iUmor 2020. Cum trebuie să procedezi dacă vrei să participi anul viitor

Înscrieri iUmor 2020. Cum trebuie să procedezi dacă vrei să participi anul viitor
Ce trebuie să faci pentru a te înscrie la iUmor 2020

iUmor se află acum la sfârșitul sezonul șapte, care a fost difuzat în fiecare vineri seară, de la ora 20:00 și a avut 12 ediții. Vineri, 13 decembrie, va avea loc ultima ediție din acest sezon. În juriul sezonului șapte s-au aflat Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, iar Șerban Copoț și Dan Badea au fost prezentatorii emisiunii. Antena 1 are umor pentru încă un sezon. Ce trebuie să faci pentru a participa la preselecțiile pentru sezonul opt al emisiunii de divertisment.

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie la iUmor 2020

Dacă ai umor și vrei să arăți unei țări întregi cum știi tu să te distrezi cel mai bine, poți participa la preselecții pentru îndrăgita emisiune de la Antena 1, prezentată de Dan Badea și Șerban Copoț.

Participanții se pot înscrie și pe site-ul casting.a1.ro. Producătorii emisiunii de la Antena 1 vor căuta umorul în toată țara. Sezonul cu numărul opt de la “iUmor” va fi jurizat tot în aceeași formulă: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo.

Casting pentru iUmor

Cei care cred că îi pot impresiona, uimi, surprinde sau de ce nu, șoca cu simțul umorului și al spectacolului pe cei trei jurați ”iUmor”, nu trebuie să rateze castingul pentru noul sezon al emisiunii. Toată lumea are șanse egale pe scena ”iUmor”, iar cei care se știu cu glumele la ei, îi fac pe cei din jur să râdă și vor să se afirme, nu trebuie decât să intre pe adresa http://casting.a1.ro/iumor/ să se înscrie și… să se bucure de succes!

Juriul emisiuniii iUmor
Ce trebuie să faci dacă vrei să participi la iUmor sezonul opt din 2020.

„Dacă ești foarte bun, ai confirmat în diverse locuri și ți-au spus 100 de oameni că ești bun, mai gândește-te de 100 de ori înainte să vii. E posibil ca în acest coșmar să fii sau nu salvarea mea din ziua respectivă”, îi încurajează Mihai Bendeac pe cei care vor să se înscrie.

Câștigătorii celor șase sezoane iUmor

În cadrul emisiunii, concurenții care primesc minimum două “thumbs up” de la jurații “iUmor” pot fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației iUmor, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câștigătorul fiecărei ediții ajunge direct în finală.

Cei șase câștigători de până acum au fost:

  • Vlad Grigorescu (sezonul I),
  • Maria Popovici (sezonul al II-lea),
  • Doina Teodoru (sezonul al III-lea),
  • Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea) și
  • Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea)
  • Irena Boclincă (Sezonul al VI-lea)

Finala sezonului șapte va avea loc vineri 13 decembrie

În cadrul marei finale iUmor, difuzate pe 13 decembrie, de la 20:00, la Antena 1, telespectatori vor putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin vot prin SMS la 1313 marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

„iUmor” este singura emisiune TV din România cu peste un milion de abonați la canalul de YouTube care „gustă” din plin clipurile concurenților și câștigătorilor care au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube „iUmor”a acumulat peste 3.500.000 minute de vizionare.