Durere mare pentru familia Danielei Oloș, fosta concurentă de la iUmor. Tragedie chiar în prag de Sărbători

Durere mare pentru familia Danielei Oloș, fosta concurentă de la iUmor. Tragedie chiar în prag de Sărbători
O fostă concurentă de la iUmor a fost lovită de tren

Sora unei foste concurente de la iUmor a fost lovită de tren și se află în comă la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Este vorba despre sora Danielei Oloș (39 de ani), cea care a fost iubita lui Adrian Cristea, fostul fotbalist care a jucat pentru Dinamo și FCSB. Familia încearcă să o transfere pe femeie la un spital din Capitală.

Sora fostei concurente de la iUmor a fost lovită de tren

Sora Danielei Oloș a fost transportată în comă la Spitalul Județean din Ploiești, după ce a fost lovită de tren în apropierea haltei din comuna prahoveană Tomşani. Femeia de 39 de ani a fost găsită în seara zilei de 10 decembrie, în stare de inconştienţă, pe liniile de cale ferată. Medicii au anunțat că starea ei este critică.

Daniela Oloș
Daniela Oloș

Poliţia Transporturi Feroviare a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, însă omenii legii nu au putut preciza cum s-a produs accidentul. Femeia ar fi plecat cu trenul din Bucureşti, în seara zilei de marţi, 10 decembrie, şi a coborât în staţia CFR Ploieşti Sud, de unde a luat un alt tren spre Mizil.

Sora fostei concurente de la iUmor a fost găsită pe liniile de cale ferată dintre halta Tomşani şi halta Cricov. În condițiile în care trenul nu a avut opriri în aceste halte, anchetatorii au luat în calcul două variante: fie femeia a sărit sau a căzut din tren, fie a fost împinsă de cineva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI