Motivul real pentru care soția lui Michael Schumacher refuză să-l arate publicului. S-a aflat după lansarea documentarului său pe Netflix

Motivul real pentru care soția lui Michael Schumacher refuză să-l arate publicului. S-a aflat după lansarea documentarului său pe Netflix
Motivul real pentru care sotia lui Michael Schumacher refuza sa-l arate publicului. S-a aflat dupa lansarea documentarului sau pe Netflix

Corinna, soția lui Michael Schumacher, a făcut noi declarații emoționante despre starea de sănătate a pilotului de curse. Cum se simte, de fapt, și de ce familia refuză să-l arate publicului.

Au apărut noi informații despre Michael Schumacher. Cum se simte acum

Corinna, soția lui Michael Schumacher, acceptă cu greu situația actuală a celebrului campion mondial din Formula 1. În vârstă de 52 de ani, femeia a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a soțului ei.

Corinna Schumacher susține că pilotul s-a schimbat foarte mult de când a suferit accidentul la ski în 2013. De asemenea, aceasta a precizat că îi este dor de Michael în fiecare zi.

Documentar pe Netflix despre celebrul pilot de Formula 1

Soția lui Michael Schumacher a vorbit deschis despre starea de sănătate a pilotului, dar și despre motivul pentru care refuză să-l arate publicului. Și anume, viața lor privată este privată și așa trebuie să rămână, fix cum i-a plăcut pilotului de F1.

S-a aflat după lansarea documentarului său pe Netflix. Serialul realizat pentru Schumacher dezvăluie cum au decurs ultimii opt ani din viața campionului mondial din Formula 1.

„Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion- tot ghinionul pe care îl poate avea oricine în viață. Este întotdeauna groaznic când spui: ”De ce i se întâmplă asta lui Michael sau nouă?”

Dar atunci de ce li se întâmplă celorlalți oameni? Bineînțeles, mi-e dor de Michael în fiecare zi. Dar nu doar mie îi este dor de el. Sunt copiii, familia, tatăl său, toți cei din jur.

Adică, tuturor le este dor de Michael, dar Michael este aici. Diferit, dar el este aici și asta ne dă putere, cred. Cred că el este pur și simplu foarte puternic din punct de vedere mental. Extrem de puternic. Încă îmi arată cât de puternic este în fiecare zi”,  a precizat soția lui Michael Schumacher.

Soția lui Michael Schumacher rupe tăcerea

În continuare, Corinna a explicat cum decurge viața lor la momentul actual, dar și ce dorința a soțului ei îndeplinește. Este motivul pentru care femeia îl ține departe de ochii curioși ai lumii.

„Suntem împreună. Trăim împreună acasă. Facem terapie. Facem tot ce putem pentru a-l face pe Michael mai bun și pentru a-l face să se simtă bine, confortabil.

Și să-l facem să simtă pur și simplu parte a familiei noastră, legătura noastră. Și indiferent de orice, voi face tot ce pot. Vom face cu toții. Încercăm să continuăm să fim o familie așa cum i-a plăcut lui Michael și încă îi place. Și continuăm cu viața noastră.

”Privatul este privat”, așa cum spunea mereu. Este foarte important pentru mine să poată continua să se bucure cât mai mult de viața sa privată. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum îl protejăm pe Michael”, a mai declarat Corinna Schumacher.