Motivul real pentru care Simona Halep a renunțat la Bad Homburg. Cine a dat-o de gol

Motivul real pentru care Simona Halep a renunțat la Bad Homburg. Cine a dat-o de gol
De ce a renuntat Simona Halep la Bad Homburg

Simona Halep a renunțat și la turneul de la bad Homburg, astfel că Andrei Pavel este de părere că jucătoarea de tenis româncă este cu mintea doar la Wimbledon.

Motivul real pentru care Simona Halep a renunțat la Bad Homburg

Amintim că pe data de 12 mai, Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea de la Roma, cu scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu germanca Angelique Kerber, după ce a jucat 57 de minute.

Însă, Simona Halep, numărul trei mondial, a spus că o să revină în circuitul profesionist cu prilejul turneului WTA pe iarbă de la Bad Homburg, dar cu toate acestea, ea a decis să se retragă după ce a ajuns în Germania. Prin urmare, Andrei Pavel crede că știe de ce Simona Halep a luat o astfel de decizie.

Menționăm că Turneul de la Bad Homburg este de categoria WTA 250 şi o să conțină premii totale în valoare de 235.238 de dolari. Turneul acesta este programat în perioada 20-26 iunie.

„Cum a spus și Simona, trebuie să aibă grijă să fie 100%. Nu cred că s-a antrenat pe iarbă în București. S-a dus acolo, poate, iarba fiind mai moale, folosești gamba mai mult, a avut anumite dureri. Poate îi e frică să riște Wimbledon-ul. Au luat o decizie pentru a salva Wimbledon, noi îi ținem pumnii.

E foarte important să se antreneze în Londra. Primele tururi sunt foarte importante pentru a căpăta încredere. De multe ori, când ai o accidentare, când protejezi partea aia, e posibil să te accidentezi la altă parte a corpului. Simona și Darren, Daniel Dobre, o să se sfătuiască, are o echipă care are grijă de ea”, a declarat Andrei Pavel, la Digi Sport.

Ce a anunțat Simona Halep

Amintim și că după retragerea de la Bad Homburg, Simona Halep și-a explicat decizia luată printr-un video postat pe Twitter.

”Sunt aici la Bad Homburg, e un loc frumos, dar vreau să anunţ că nu voi juca aici, în această săptămână, pentru că gamba piciorului meu nu s-a refăcut, astfel încât să intru pe teren. Îmi pare rău că nu pot juca aici, deoarece e un loc frumos. În acelaşi timp, vreau să le mulţumesc organizatorilor, pentru că sunt nişte condiţii excelente şi m-am simţit foarte bine aici. Voi continua să mă antrenez pentru că îmi doresc foarte mult să joc la Wimbledon, dar, pentru moment, trebuie să am grijă de corpul meu şi să văd cum va decurge recuperarea.

Gamba mea nu este încă pregătită pentru a rezista la un meci. Regret nespus, mai ales că organizatorii au oferit niște condiții excelente. Doream să joc, dar din păcate corpul meu încă suferă. Voi continua să mă pregătesc, voi trage tare pentru că vreau să joc la Wimbledon. Trebuie să văd cium mă voi simți”, a afirmat Simona Halep în postarea sa video.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI