Motivul pentru care Roxana Blagu nu doreşte să îşi ducă des băieţelul de 2 ani la restaurant. Puţini părinţi gândesc aşa

Motivul pentru care Roxana Blagu nu doreşte să îşi ducă des băieţelul de 2 ani la restaurant. Puţini părinţi gândesc aşa
Motivul pentru care Roxana Blagu nu doreşte să îşi ducă des băieţelul de 2 ani la restaurant

De ce Roxana Blagu nu dorește să își ducă des băiețelul de 2 ani la restaurant și cum alege să își educe copilul. Fosta cântăreață are un fiu pe nume Sasha, în vârstă de 2 ani. Ea și soțul ei sunt părinți dedicați și își petrec mult timp cu copilul lor. Roxana Blagu a mărturisit că are însă locuri în care nu merge deloc cu copilul și altele în care merge foarte rar, cum ar fi, de exemplu, la restaurant. Iată de ce!

Motivul pentru care Roxana Blagu nu doreşte să îşi ducă des băieţelul de 2 ani la restaurant

Roxana Blagu, fosta componentă a trupei Trident, a povestit cum își educă copilul și de ce nu se bazează pe ceea ce presupune acum parentingul modern, care promovează, printre altele, un soi de libertate totală pentru copil.

„Oricât am citi, eu cred că e foarte e greu să aplici și să te ții de stilul ăla pe care îl tot citești. Vrei, dar la un moment dat nu mai poți. Eu sunt pe stilul meu și eu sunt un părinte, zic eu, permisiv, dar cu grijă. Copilului trebuie să-i oferi foarte multă atenție și iubire și el va înțelege. Asta consider eu.

Eu vorbesc foarte mult cu Sasha, chiar dacă e mic, chiar dacă era mai mic și nu vorbea și aveam impresia că nu înțelege, eu îi vorbeam și îi povesteam tot ce urmează să facem. Asta se întâmplă și acum. Am răbdare și îi povestesc toate activitățile pe care urmează să le facem: ne spălăm pe dinți, pe mâini.

Pentru că nu tot timpul vrea să facă chestii. Are momente când nu vrea în parc, el vrea să se joace acasă cu jucăriile. Nici noi nu vrem tot timpul să ne dea cineva comenzi. Așa că îi găsesc o variantă în care povestesc. Dacă vrea bine, dacă nu, facem cum vrea el”, a povestit Roxana Blagu, în exclusivitate pentru EGO.ro.

 


Vedeta a spus că îi înțelege pe cei care comentează atunci când se află într-un restaurant sau la terasă și trebuie să suporte zgomotele unui copil, în loc să aibă parte de relaxare.

„Consider că sunt locuri în care, dacă se poate, nu mergem cu copilul. Cred că și noi părinții avem nevoie de timpul nostru. Sunt locuri în care nu este locul copilului. Noi nu prea ieșim la restaurant cu Sasha.

Foarte rar se întâmplă. Chiar și la o terasă s-a întâmplat să mergem foarte rar. Preferăm să mâncăm acasă, preferăm să ne petrecem timp cu el în parc. Bineînțeles că atunci când mergem în vacanțe este cu totul și cu totul altceva, dar și vacanțele le alegem după el. Îl luăm și pe el și avem grijă să fie o vacanță dedicată copilului”, a spus Roxana Blagu.

„Și noi am fost fără copii”

De asemenea, vedeta susține că înțelege pe deplin faptul că există locații unde copiii sub 16 ani nu au ce căuta, chiar dacă sunt sau nu însoțiți de unul dintre părinți.

„Suntem de acord că trebuie să fie locuri pentru adulți. Uite, un exemplu, pe care anul trecut nu l-am înțeles. Am fost într-un resort în Turcia și era o piscină doar pentru adulți.

Scria mare de cum intrai în zona respectivă. Mie mi-a plăcut piscina respectivă pentru că avea umbră și nu înțelegeam de ce acolo era cu umbră și la zona pentru copii nu era umbră.

Tot insistam să mă duc cu Sasha acolo și nu mă lăsau să intru. Mi-au explicat că este o zonă dedicată adulților. Atunci mi-am dat seama că poate sunt și adulți care au venit fără copii și nu vor să le sune în cap strigătul unui copil, vor să se relaxeze.

Înțeleg lucrul acesta. Și noi am fost fără copii. Când mergem undeva vrem să stăm liniștiți”, a mai declarat fosta cântăreață.