25 ian. 2024 | 15:07

Motivul pentru care Florin Busuioc şi-a părăsit familia, în trecut. „Mă simt vinovat, îmi pare rău”

Monden
Motivul pentru care Florin Busuioc şi-a părăsit familia, în trecut.
Florin Busuioc, prezentator TV

Florin Busuioc, cunoscutul prezentator al buletinului meteo de la PRO TV, a făcut recent declarații surprinzătoare în emisiunea „E OK să fii vedetă?” a Danei Săvuică, vorbind deschis despre deciziile personale dificile și sacrificiile pe care le-a făcut pentru a-și urmări visul profesional.

Florin Busuioc, o viață dedicată carierei

Florin Busuioc, care și-a construit o carieră impresionantă în televiziune și actorie, a mărturisit că decizia de a se separa de familia sa a fost un moment cheie în parcursul său profesional. Acest pas, deși a stârnit controverse și a creat neliniște printre fanii săi, a fost descris de prezentator ca fiind necesar pentru a-și atinge aspirațiile în lumea actoriei.

El a subliniat că fără curajul de a face această alegere dificilă, nu ar fi ajuns la nivelul profesional la care se află astăzi și nu ar fi întâlnit numeroase persoane impresionante care l-au influențat și sprijinit pe parcurs.

Florin Busuioc, îndrăgitul prezentator meteo de la PRO TV, a dezvăluit că inițial visul său nu era să lucreze în televiziune. În anul 1990, aspirațiile lui Busuioc erau îndreptate către lumea teatrului, visând să devină un actor de succes pe scenele importante ale teatrului românesc.

Cu toate acestea, viața și-a urmat propriul curs, conducându-l pe Busuioc spre o carieră în televiziune, un domeniu în care nu doar că și-a găsit locul, dar a și excelat, devenind unul dintre cei mai apreciați și recunoscuți prezentatori.

„Visul meu de a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, nu mă gândeam la televiziune pe vremea aia că nu exista, în anii 90, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune.

Şi mi-am lăsat familia cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat… Mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”, a spus Florin Busuioc, în trecut.

CITEȘTE ȘI: Ce nu mai face Florin Busuioc după ora 17:00. A slăbit 20 de kilograme, iar acum trebuie să se menţină

Florin Busuioc, relații fragile cu fiul său

Unul dintre subiectele abordate de Florin Busuioc în cadrul emisiunii a fost despre relația sa tumultuoasă cu fiul său, precum și despre parcursul său neașteptat către televiziune, după ce inițial visase să devină un actor de teatru consacrat.

Actorul a mărturisit că regretă anumite aspecte ale relației sale cu fiul său, recunoscând că modul în care a gestionat situațiile de familie în trecut ar putea fi îmbunătățit.

Într-un moment de sinceritate, Florin Busuioc a dezvăluit că a încercat să repare relația cu fiul său, mai ales după ce acesta a suferit un infarct pe scena unui teatru din Craiova, trimițându-i mesaje de încurajare și sprijin.

Cu toate acestea, relația dintre ei se menține încă tensionată, un lucru pe care prezentatorul îl recunoaște cu o anumită doză de vinovăție.

Deși regretă anumite acțiuni din trecut, Florin Busuioc susține că decizia de a se despărți de familia sa a fost esențială pentru urmărirea parcursului său profesional.

CITEȘTE ȘI: Meseria neașteptată pe care și-a ales-o fata cea mare a lui Florin Busuioc. La ce facultate merge: ‘Nu va aborda o meserie artistică’

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Tunelul care va lega Europa de Africa. Când vei putea să călătorești cu trenul din Spania în Maroc
Click.ro
Noutăți despre starea lui Florin Piersic. Ce transmit medicii săi
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Doliu la Hollywood. A murit un personaj legendar
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro