05 sept. 2022 | 20:24

Motivul pentru care copiii lui Dan Negru merg la o şcoală de stat. Prezentatorul a recunoscut că nu este vorba de bani: „Asta a contat mult”

Monden
Motivul pentru care copiii lui Dan Negru merg la o şcoală de stat. Prezentatorul a recunoscut că nu este vorba de bani: „Asta a contat mult”
Celebrul moderator Dan Negru face bani frumoși din televiziune

Așa cum știe aproape toată lumea, Dan Negru a făcut și face bani frumoși din televiziune. Într-un interviu recent s-a aflat care este motivul pentru care copiii lui Dan Negru merg la o şcoală de stat. Exclusiv pentru Ego.ro, Dan Negru a recunoscut că nu este vorba de bani, ci de cu totul altceva.

Celebrul moderator Dan Negru face bani frumoși din televiziune

De mai bine de 20 de ani timișoreanul Dan Negru este o prezență permanentă pe micile ecrane. Fie că a apărut în România, sau în republica Moldova, a demonstrat că poate face audiențe importante, ceea ce, logic, i-a adus și sume considerabile în conturi. Este fără doar-și-poate, unul din cei mai bogați oameni de televiziune din România, și asta se datorează calităților sale.

Am aflat motivul pentru care copiii lui Dan Negru merg la o şcoală de stat

Mulți s-ar aștepta să cheltuie bani mulți pe educația copiilor săi. Dar, Dan Negru a recunoscut că nu este vorba de bani, atunci când vine vorba de școală. De altfel, în interviul exclusiv pentru Ego.ro, s-a aflat și care este motivul pentru care copiii lui Dan Negru merg la o şcoală de stat:

„Școala de stat pare că-i dă unui copil mai mulți anticorpi pentru viitorul în România. Dar cel mai important în decizia noastră au contat învățătorii și profesorii. Un profesor bun îți poate schimba viața.

Eu cred că uniforma uniformizează și estompează din frustrări. România e ticsită de părinți de bani gata, cu bani făcuți ușor și care nu dau doi bani pe educație, crescându-și copiii în spiritul aroganței, îmbrăcându-i scump și de fiță.

Uniforma te face să nu pui accent pe ambalaj. Degeaba îi învățăm pe copii la școală proverbe, precum nu haina îl face pe om, dacă nu le și arătăm asta”, declară Dan Negru pentru Ego.ro.

„Este prea devreme ca să-și găsească drumul în viață”

În același dialog cu cei de la Ego.ro, Dan Negru a vorbit sincer și despre ceea ce-și dorește pentru copii săi în viitor. Ca orice părinte, de altfel, Dan Negru le dorește să aibă parte numai de lucruri bune. Cât despre o viitoare carieră, moderatorul declară:

„Este prea devreme ca să-și găsească drumul în viață, dar eu îmi doresc o meserie departe de ecrane media și am noroc că deocamdată nu sunt pasionați de asta”, a mai mărturisit Dan Negru, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Din punct de vedere profesional, așa cum am mai scris, Dan Negru merge foarte bine cu cele două noi producții difuzate la Kanal D. Prima, deja un succes, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” va reveni cu un nou sezon. Din toamnă va fi la cârma unui nou show-concurs, „Tu urmezi!”:

„Ambele producții sunt emisiuni pentru toată familia, care exersează inteligența celor care le privesc. Am văzut în datele de audiență că avem un număr mare de copii care ne urmăresc. Mă bucură că prin noi  își pot exersa vocabularul la Jocul Cuvintelor și cultura generală la Tu urmezi!

Kanal D e televiziunea care are curajul să ofere două show-uri TV despre vocabularul limbii române și despre cultura generală, și audiențele de până acum au arătat că există un public numeros și pentru astfel de programe TV. E o onoare și o bucurie că l-am descoperit”, spune Dan Negru.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro