Motivul pentru care Andreea Bălan nu divorțează chiar acum. Ce așteaptă de la George Burcea

Motivul pentru care Andreea Bălan nu divorțează chiar acum. Ce așteaptă de la George Burcea
Motivul pentru care George Burcea a ajuns la spital

Situația din familia Burcea-Bălan surprinde din pe zi ce trece. După ce ieri s-a aflat că actorul a făcut un scandal imens în casa artistei, înainte de a fi prins drogat la volan, acum alte detalii ies la iveală. Ce așteaptă Andreea de la George și de ce nu poate divorța chiar acum?

De ce nu divorțează chiar acum? Ce așteaptă Andreea Bălan de la George Burcea

Nimic nu avea să prevestează, în urmă cu două săptămâni, situația critică dintre Andreea și George. Din păcate, deși fanii cuplului au crezut că este vorba despre zvonuri eronate, totul este adevărat. Cei doi nu mai sunt pe aceeași lungime de undă, s-au separat definitiv, iar acum se prevestește divorțul. Cu toate astea, cântăreața nu poate face pasul acesta deocamdată.. Se pare că situația delicată în care se află acesta cu legea o sensibilizează pe cântăreață și o face să mai amâne momentul decisiv.

„Andreea nu vrea să depună acum cererea de divorț, dar doar pentru că George este într-o situație extrem de delicată, cu drogurile, cu agitația lui… Dar, în câteva luni, probabil o va face și va încerca să fie discretă, nu de altceva, dar Andreea chiar fuge de scandaluri, se teme să nu îi afecteze ceea ce i-a mai rămas: cariera. În rest, face tot ce poate să fie fericite fetițele, se ocupă de ele și speră ca George să își revină, totuși, și să poată comunica din nou cu el. Deși nu crede că-l mai poate ierta, Andreea este foarte dezamăgită de ceea ce a făcut el, de aucm a reacționat în ultima perioadă și, normal, de problemele pe care le are”
Surse (wowbiz.ro)

De ce nu divorțează chiar acum? Ce așteaptă Andreea Bălan de la George Burcea?
De ce nu divorțează chiar acum? Ce așteaptă Andreea Bălan de la George Burcea?

Actorul trebuie să indice proveniența substanțelor psihoactive

Amintim că soțul Andreei Bălan a fost prins drogat la volan în cursul zilei de 21 februarie, în jurul orelor 10:00, chiar la câteva străzi de locuința artistei. Vedetei i s-a înfăptuit dosar penal pentru consum de substanțe psihoactive, iar acum trebuie să ofere explicații cât se poate de coerente pentru a se afla proveniența acestora.

”Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”
IPJ Ilfov

Urmăriți Playtech.ro și pe