Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri tranșante despre divorțul Andreei Bălan. ”Oamenii de lângă noi nu sunt ce par a fi”

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri tranșante despre divorțul Andreei Bălan

Posibilul divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea este subiect de interes pentru admiratorii cuplului. Zvonurile par să se apropie de realitate din declarațiile celor doi, ale nașului lor de cununie, dar mai ales ale apropiaților. Pe lângă aceștia factori, ”tema” a fost abordată și de Adriana Bahmuțeanu, care a făcut dezvăluiri tranșante despre separarea cuplului.

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri despre divorțul Andreei Bălan

În ultimul timp, au fost tot felul de speculații cum că mariajul Andreei Bălan cu George Burcea nu ar mai reprezenta acea poveste frumoasă de iubire care a început timid, dar surprinzător, în urmă cu cinci ani. Totul ar fi pornit de la campania împotriva violenței domestice făcută de actor, dusă la extrem, din punctul artistei de vedere, apoi a culminat cu momente-cheie răstălmăcite de cei doi, din cauza supărărilor. Au urmat îndoiala și viciile, căci situațiile prin care trec l-au făcut pe Burcea să apeleze la alcool, dar și la narcotice.

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri tranșante despre divorțul Andreei Bălan. ”Oamenii de lângă noi nu sunt ce par a fi”
Andreea Bălan și George Burcea

Potențialul divorț este acum comentat de admiratori și prezentatori. Printre ei se numără și Adriana Bahmuțeanu. Vedeta TV a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care a pus mai multe întrebări și a admis că există multe femei care au luptat pentru dragostea lor cu toate dependențele din lume, situație similară cu cea a solistei.

„Ea a obosit și i-a dat un ultimatum”

„Că el nu a ajuns peste noapte toxicoman dependent de cocaină, şi asta e clar! Ce nu ştim e care-i adevărul din relaţia lor, ce-i ţine împreună şi ce îi desparte, poate că el intră în sevraj şi nu dorea să sperie copiii, poate că ea a obosit şi i-a dat un ultimatum pe care el nu l-a respectat!!!

Şi poate de asta ea nu-l mai primeşte? Sau el nu vrea să vină? Au fost la doctor, au încercat să lupte cu o dependentă oribilă? I-a fost si ea aproape? Ce nu înţeleg e şi de ce el n-a putut să-i spună „te iubesc”, somat fiind într-o emisiune tv! Relaţiile între doi oameni sunt uneori complicate.

În „săptămâna oarbă”, când ne îndrăgostim, nu vedem defectele partenerului, oricât ar fi ele de evidente. Ne dorim dragostea aia ideală, o viaţă frumoasă, să devenim un model pentru societate şi prieteni. După care ne trezim că viaţa bate filmul şi că lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi!Nici măcar persoana de lângă noi”, a fost mesajul Adrianei Bahmuțeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI