Motivul pentru care Alexandra Ungureanu nu a mai participat la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’. Ce a anunțat vedeta VIDEO

Motivul pentru care Alexandra Ungureanu nu a mai participat la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’. Ce a anunțat vedeta VIDEO
Motivul pentru care Alexandra Ungureanu nu a mai participat la Sunt celebru, scoate-ma de aici. Ce a anuntat vedeta

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai cunoscute și talentate artiste din România. Fosta câștigătoare de la „Bravo, ai stil! Celebrities” are un apetit pentru aventură și nu spune nu provocărilor. Deși a participat alături de mama ei la Asia Express, solista a explicat motivul pentru care a refuzat să plece în Republica Dominicană, pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Motivul pentru care Alexandra Ungureanu nu a participa la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Înainte să înceapă filmările pentru cel mai recent sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, au circulat multe zvonuri în mediul online, potrivit cărora Alexandra Ungureanu ar fi fost una dintre concurentele competiției de la PRO TV.

Atunci când lista participanților finali a fost dezvăluită, fanii solistei au realizat cu stupoare că șatena nu va pleca în jungla dominicană.

Într-un interviu acordat în exclusivitate Revistei Ego, faimoasa artistă a dezvăluit că au existat, la un moment dat, discuții pe tema posibilei sale participări, însă nimic nu s-a concretizat.

Alexandra Ungureanu a subliniat că suferă de claustrofobie și s-a temut de condițiile precare de supraviețuire pe care le-ar putea întâmpina în cadrul concursului.

„Nu eu fac emisiunea, că dacă o produceam mă băgam pe mine, pe mama, toate neamurile, cățeii, băgam pe toată lumea acolo. Nu fac eu emisiunea. Știu că s-a zvonit la un moment dat că aș face parte din cast.

Au fost niște discuții, dar nu a fost să fie. Oricum, acum, uitându-mă la rezultat, mi se pare atât de greu…foarte greu. Nu ți se pare că este greu să fii acolo și să faci față? Cred că se chinuie oamenii.”, a declarat solista pentru sursa citată.

„Mi-ar plăcea să mai încerc ceva așa aventuros!”

Cu toate acestea, fosta concurentă de la Asia Express a recunoscut că i-ar plăcea să facă parte dintr-un show precum „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, atâta timp cât s-ar discuta anumite condiții la masa negocierilor, pentru ca ambele părți să fie mulțumite.

„Și eu aș fi fost curioasă (n.r – să facă parte din emisiune). De ceva vreme încoace, aleg să ies din pătrățică și din zona de confort pentru că este posibil să găsești lucruri sau să îți forțezi

limitele și să îți dai seama că ești capabil de lucruri faine, iar lumea să mă descopere în tot felul de ipostaze.

Până la urmă, cu asta lucrăm, suntem în fața oamenilor și încercăm să fim pe placul lor prin lucrurile pe care le facem, prin muzică, prin ținute, prin discurs, prin tot felul de provocări cum sunt acestea reality-uri.

Recunosc că mi-ar plăcea să mai încerc ceva așa aventuros. Dar să vedem când și cum va fi.”, a declarat Alexandra Ungureanu în cadrul aceluiași interviu.