Visul pe care l-a avut Alexandra Ungureanu în copilărie. Ce a vrut să devină, de fapt

Visul pe care l-a avut Alexandra Ungureanu în copilărie. Ce a vrut să devină, de fapt
Ce carieră voia să aibă Alexandra Ungureanu când era mică

Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, a vorbit despre visul ei din copilărie și ce amintiri are din acea perioadă. Își dorea o carieră într-un domeniu complet diferit.

Amintiri din copilăria Alexandrei Ungureanu

Alexandra și-a adus aminte cu bucurie de copilărie și de momentele în care mergea în satul bunicilor săi, mai ales de sărbători. Ca orice alt copil, se bucura de orice lucru simplu al vieții și profita de orice ocazie să se joace.

„Petreceam la Onești, mergeam la Înviere cu mama și cu tata. Puneam masa, înainte să mergem la biserică, apoi luam Lumină, iar când ne întorceam mâncam, ne culcam și o luam de la capăt a doua zi. Când era vremea frumoasă, mergeam de Paște la țară, când trăiau bunicii mei.

Mergeam la slujbă, dar aveam și foarte multe prietene de vârsta mea, făceam tot felul de trăsnăi. Țin minte că, înainte să mergem la biserică, încercam să luăm fructe din toți copacii, începeau deja să apară corcodușele. Mie îmi plăcea tot ce era acru când eram mică, nu prea mâncam dulce. De asemenea, îmi plăcea că ne adunam toți la biserica din sat, eram copiii, părinți, bunici, din toate colțurile veniți”.

Ce a vrut să devină Alexandra când era mică

Acum este cântăreață și are o carieră de succes, însă nu a visat vreodată că va ajunge până în acest punct. „Idolul” Alexandrei din copilărie era soția preotului din satul bunicilor săi, motiv pentru care voia să ajungă ca ea atunci când ar fi crescut.

„La biserica din sat îmi plăcea foarte mult de preoteasă, era frumoasă, mi se părea foarte rafinată. Când eram mică, îmi doream să devin preoteasă, mă gândeam că o să fiu ca ea. Mie îmi plăcea de ea, nu voiam neapărat să mă mărit cu un preot, dar, dacă mă întreba cineva, spuneam că vreau să mă fac preoteasă”, a povestit Alexandra Ungureanu, în exclusivitate pentru EGO.ro

Ca și copil, Alexandra își dorea să se mute în satul bunicilor și să fie inginer agronom, pentru a se plimba cu șareta. Nu avea ambiții materiale și era fascinată de tot ce observa și de tradiții.

În prezent, cântăreața locuiește cu mama sa, până când va fi gata apartamentul ei. Cel mai probabil, spune Alexandra, se va muta anul acesta, în locul pe care îl va numi „acasă”.