Ce probleme are Alexandra Ungureanu. Ne-a spus tot: „Sper din inimă să nu se adeverească” EXCLUSIV

Ce probleme are Alexandra Ungureanu. Ne-a spus tot: „Sper din inimă să nu se adeverească” EXCLUSIV
Ce probleme are Alexandra Ungureanu

Pasionată de călătorii, modă și muzică, Alexandra Ungureanu are o vară plină. Pe lângă concerte, vedeta a bifat foarte multe destinații în țară, ea făcând recomandări fanilor din postura de influencer de travel. Cum este mai tot timpul plecată, artista nu a mai reușit să supervizeze lucrările de amenajare a noului său apartament, care încă nu este gata.

Ce probleme are Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu se bucură că are timp să descopere locuri noi și că poate să facă recomandări turistice fanilor ei, cărora le împărtășește impresii despre destinațiile vizitate.

 “A trecut jumătate de vară, am fost în locuri frumoase din țară, mai ales. După ani de zile în care m-am plimbat la concerte, dar nu am văzut mari lucruri în afară de hoteluri și locurile de cântare, redescopăr România cu tot ce înseamnă partea turistică, mai nou dezvoltată în ultimii ani. Sunt foarte mulți antreprenori, care și-au făcut business-uri pe locuri de cazare care oferă experiențe adevărate.

Sunt locații foarte frumoase, cabane în stil nordic, tot felul de case țărănești de 100 de ani, redecorate, cu accent pus pe design, cu piscine infinite, care oferă omului experiență completă: priveliște superbă din natură și tot felul de chestii pe care poți să le faci. Cea mai recentă experiență a fost la Toplița, pe pista de bob, cea mai lungă din țară, de vreo 1900 m, traseu super spectaculos, cu viteză, adrenalină, e foarte fain.

Am fost la Carei, castelul cu 500 de ani istorie, un loc extraordinar de bine conservat, mă pregătesc să merg la Oradea unde o să cânt la Casa Darvas, care iar este o bijuterie, o casă în stil art nouveau, tot soiul de experiențe în care îmbin turism, muzică, fashion”, ne-a povestit cântăreața.

Alexandra Ungureanu și-a cumpărat apartament, dar încă nu e amenajat

După mai multe escapade prin țară, vedeta speră ca noul val de covid să nu îi dea planul peste cap în ceea ce privește vacanța peste hotare.

“Sper din inimă să nu se adeverească că se anunță noi restricții din toamnă, ca să pot pleca și un pic din țară. Am fost anul trecut în Portugalia, mi-a plăcut la nebunie și m-aș întoarce, deși mai sunt atât de multe locuri de văzut, acolo aș vrea să merg undeva în octombrie”, ne-a spus ea.

Anul trecut, artista a făcut o investiție într-un apartament, pe care și-a dorit să îl personalizeze după bunul plac. Prin urmare, toamna trecută a demarat lucrările de amenajare a noii locuințe, care, din păcate, nu este gata nici în prezent.

“A trecut mai bine de un an, în care nu am reușit să-mi termin apartamentul, pe care l-am cumpărat anul trecut în primăvară. M-am apucat în toamnă să-l amenajez și nu e gata încă. Nici nu am apăsat accelerația foarte tare, pentru că nu stau acasă și oamenii cu care lucrez în domeniul acesta sunt foarte ocupați și trebuie cumva împinși de la spate, ceea ce eu nu am făcut, pentru că nu am avut timp.

Mai am ce e mai important: dormitorul și o cameră întreagă pe care am făcut-o dressing. O să arate foarte bine când o să fie gata, poate în această toamnă”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Alexandra Ungureanu.

Artista s-a mutat în Capitală din anul 2000. A locuit într-o garsonieră în perioada în care era studentă, iar ulterior s-a mutat într-un apartament mai mare.

“Era simpatic, dar nu mă regăseam în el, pentru că l-am cumpărat gata mobilat, tocmai ca să nu mai trec prin această etapă și nu pot să zic că mă reprezenta sută la sută. Acum am vrut un loc al meu, în care să-mi pun amprenta”, a adăugat artista. În prezent, pe lângă proiectele în turism și concerte, ea este și gazda unei emisiuni online pe canalul de youtube al postului Kanal D.

Urmăriți Playtech.ro și pe