Motivul incredibil pentru care Cosmina Păsărin s-a despărțit de fostul iubit. Avea un viciu grav

Motivul incredibil pentru care Cosmina Păsărin s-a despărțit de fostul iubit. Avea un viciu grav
Vedeta a dat cărțile pe față despre fosta relație

Cosmina Păsărin este una dintre vedetele care a revenit în atenția publicului odată cu emisiunea Vorbește Lumea.

Ea a lipsit o perioadă îndelungată de pe micile ecrane, iar acum o înlocuiește pe Adela Popescu în emisiunea de pe Pro Tv, după ce vedeta a aflat că a luat covid.

Cosmina Păsărin, dezvăluiri despre fosta relație

Cosmina Păsărin are 38 de ani și este singură. Bruneta se pare că nu are deloc noroc în dragoste. De mai bine de șase ani nu a mai avut o relație, după ce s-a despărțit de George Vintilă, cel cu care a fost împreună pentru 10 ani.

„Eu nu mai am o relație de șase ani. De când m-am despărțit de fostul iubit, relație ce a durat zece ani. Ca să ai o relație trebuie să muncești la ea. Îți trebuie și un partener motivat să vrea acest lucru. Pentru mine o relație de o lună, două, nu înseamnă nimic. Sunt doar niște oameni care au trecut prin viața noastră și atât”, a declarat Cosmina Păsărin pentru playtech.ro.

Acum, pare că s-a aflat și motivul despărțirii dintre cei doi. În timp ce colegul ei de platou Bogdan Ciudoiu prezenta o știre conform căreia, în China, copiii nu mai au voie să se joace jocuri pe calculator decât o oră în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, vedeta a făcut o dezvăluire.

Ea a ținut să precizeze că dependența de jocurile online este una reală și că ea însăși a experimentat efectele negative ale acestui pasiuni asupra relației sale.

Ce viciu avea fostul iubit al vedetei

Cosmina Păsărin a povestit despre faptul că fostul ei iubit era dependent de jocurile pe calculator, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care cei doi s-au despărțit.

„Asta îmi aduce aminte de fostul meu iubit, un mare împătimit al jocurilor video. Îmi aduc aminte când eram la cină trei, eu, el și laptopul. Era nedespărțit de laptop.

Acesta a fost și unul dintre motivele care au dus la despărțire. Așa că da, astfel de reguli sunt benefice”, a spus Cosmina Păsărin la Vorbește Lumea.

Frumoasa brunetă a declarat în urmă cu puțin timp că nu își dorește să se căsătorească, însă dacă va găsi bărbatul potrivit, e posibil să se răzgândească și să facă pasul cel mare.

Cât despre portretul bărbatului perfect, vedeta spune că nu există.

 „Îmi doresc un bărbat care să aibă multe calități. Bărbatul perfect nu există, există bărbatul potrivit pentru o persoană și când îl întâlnești simți acest lucru”, a declarat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI