Monstrul din Caracal a vorbit! Ce a mărturisit despre momentul în care a băgat-o pe Alexandra în casa lui

Monstrul din Caracal a vorbit! Ce a mărturisit despre momentul în care a băgat-o pe Alexandra în casa lui
Gheorghe Dincă, dezvăluiri despre cum a băgat-o pe Alexandra în casa lui

Gheorghe Dincă a recunoscut cum a prins-o, violat-o și omorât-o pe Alexandra Măceașanu, dar ceea ce nu se știa era cum a reușit să o mute din mașină în casa lui fără ca nimeni să-și pună semne de întrebare. Criminalul din Caracal a dezvăluit astăzi cum a procedat când a adus-o pe Alexandra în Casa Groazei.

Gheorghe Dincă a mărturisit cum a băgat-o pe Alexandra în casa lui

Gheorghe Dincă le-a mărturisit anchetatorilor despre momentul în care a transportat-o pe Alexandra Măceșanu din vehicului său în casa în care tânăra și-a găsit sfârșitul. La momentul acela, fata fusese deja bătută și zăcea inconștientă pa bancheta din spate a ocaziei în care credea că s-a urcat.

„În jurul orei 10.00, am văzut că fata se afla pe marginea străzii, în comuna Dobrosloveni, judeţul Olt. Eu mersesem spre Osica, dar m-am întors pentru a aduce o piesă cuiva din Osica, cu care vorbisem la telefon. Eram cu autoturismul marca Renault Megane cu număr de înmatriculare OT-48-WYW. Fata a urcat pe bancheta din spate, pentru că pe scaunul dreapta faţă aveam nişte acte şi o pălărie”
Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă, mărturisiri despre cum a băgat-o pe Alexandra în casa lui
Gheorghe Dincă, mărturisiri despre cum a băgat-o pe Alexandra în casa lui

„Am crezut că sunt urmărit”

Lucru care l-a speriat pe Dincă atunci au fost două polițiste care se aflau la o mică distanță de el. Pe strada Craiovei, la două case de imobilul criminalului era o înmormântare. Alături de vecinii adunați acolo erau și două polițiste care supravegheau zona.

„Acasă, am oprit pe dreapta pe drum, fata fiind aplecată cu capul înainte, rezemată în scaunul din faţă. Am văzut în apropiere două femei poliţist şi m-am temut că eu sunt urmărit. Am traversat strada şi am mers şi am deschis porţile”
Gheorghe Dincă

Criminalul din Caracal a mărturisit și cum ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, cealaltă fată dispărută fără urmă, însă nu există nicio dovadă. De asemenea, a oferit detalii și despre cum a ars-o pe Alexandra, dar medicii legiști nici acum nu pot confirma sau infirma cele spuse de bărbat.