Ce au găsit anchetatorii în gropile lui Dincă. Ancheta se reia luni

Ce au găsit anchetatorii în gropile lui Dincă. Ancheta se reia luni
Ce au găsit anchetatorii în gropile lui Dincă?

Anchetatorii au terminat de scanat și verificat gropile din curtea criminalului de la Caracal. Chiar și după atâta vreme de la apelul Alexandrei la 112, după căutări intensive în curtea lui Dincă și după nenumărate zvonuri și informații, Casa Groazei rămâne un necunoscut. Ce s-a găsit în gropile săpate de criminal?

Ce au găsit anchetatorii în gropile din curtea lui Gheorghe Dincă?

Anchetatorii au scanat și verificat gropile controversate din curtea ciminalului de la Caracal. Conform unor surse, în acestea s-ar fi găsit alte oase și alte dovezi care să ateste că în ele a fost făcut focul de mai multe ori. Mandatul de percheziții pentru locuința inculpatului Gheorghe Dincă s-a prelungit pentru preluare de probe care să poată dovedi modul de oprare al crimei înfăptuite. S-a stabilit că nu există nereguli în ceea ce privește modul în care au fost analizate probele la INML, așa cum s-a susținut.

La o lună de la dispariția fără urmă a Alexandrei Măceșanu, încă nu se știe adevăratul mod prin care călăul său i-a luat viața. În acest timp, casa și curtea lui Dincă au fost căutate de la cap la coadă. Corpul de control a verificat procedurile interne, registrele și buletinele de analiză care au arătat, pe etape, ce s-a întâmplat cu osemintele expertizate Primul lot de fragmente osoase din butoiul inculpatului a ajuns la medicii legiști pe data de 27 iulie, iar al doilea, găsit lângă pădurea de lângă Caracal, a ajuns la specialiști pe data de 6 august. Raportul arată că INMP a respectat strict procedurile în privința acestui caz.

Ce au găsit anchetatorii în gropile din curtea lui Gheorghe Dincă
Ce au găsit anchetatorii în gropile din curtea lui Gheorghe Dincă

Probele au fost ascunse

„Pot să vă spun că au fost prinși cu minciuna. Pot să spun că sunt lucruri mai mult decât relevante pe situație, începând cu Luiza și terminând cu Alexandra. Ceea ce a făcut și ce s-a întâmplat cu membrii familiei Dincă, în special cu soția lui Dincă, legat de prezența acesteia la locuința lui Dincă, din punctul nostru de vedere, s-a suprapus cu activitatea infracțională a lui”
Tonel Pop, avocatul familei Melencu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI