Cazul Caracal ia o turnură neașteptată. Soția lui Dincă și cei doi copii nu sunt străini ororilor. „Au aruncat și au distrus probe”

Soția și copiii lui Gheorghe Dincă au distrus probe

Răsturnare de situație în cazul criminalului de la Caracal! Gheorghe Dincă pare ajutat de familie pentru a scăpa basma curată din situația în care se află acum. Avocatul familiei Luizei Melencu a făcut o serie de dezvăluiri șocante din ancheta cazului. Soția și copiii lui Dincă au distrus niște probe. Despre ce este vorba și cum s-a petrecut totul sub ochii poliției care pândește familia Dincă de la telefonul Alexandrei încoace?

Soția și copiii lui Dincă au distrust probe din anchetă

În cursul zilei de ieri, 22 august, soția și copiii lui Gheorghe Dincă au venit la sediul DIICOT pentru audieri. Aceștia au fost agresivi cu jurnaliști, astfel că au început să îmbrâncească pe oricine le stătea în cale.În cadrul audierilor, famila Dincă voia să ascundă adevărul, așa că au urmărit linia bine strasată de acasă și vorbită în prealabil în detaliu: „soț bun, aduce flori soției”.

Totul a fost deconspirat după primele întrebări succesive care aduceau la suprafață declarații total schimbate de ceea ce urmăreau când au intrat în sediu. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat că toată confruntarea a început atunci când acesta a pus întrebările. În acel moment, declarația a fost întoarsă. Pop afirmă că, prin ceea ce a spus și prin felul în care s-a comportat, este clar că soția lui Dincă a aruncat, alterat sau a distrus probe.

Soția și copiii lui Dincă au distrus probe
Soția și copiii lui Dincă au distrus probe

„Au făcut un scandal imens”

„Când m-au dus la audieri, a trebuit să pendulez de colo colo pe mai multe audieri. Când am sosit acolo, familia lui Dincă era inșirată. Au făcut scandal imens, că ce caută avocat, aproape erau să mă scoată de acolo, că de ce sunt în acea încapere, și nu într-o cameră de anchetă. Au făcut o revoltă acolo, că ce caută avocatul. Scandal mare! Când a început ancheta cu mama lor, au început sa ne certe iar, i-am spus că nu poți să țipi în halul ăsta. A spus că e victima.

Ei au venit să-și refuleze propriile probleme – că se cred victime. A început să conducă ancheta, cum face și Dinca acolo. Când am început să pun întrebări, atunci s-a stricat treaba. A început sa tremure, să roșească, să nege, să revină… Din punctul meu de vedere, această doamnă (soția lui Gheorghe Dincă, n.r.) minte într-un hal fără de hal, contrazice declarațiile familiei”
Tonel Pop

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI