21 feb. 2024 | 17:54

Monica Tatoiu, reacție surprinzătoare în cazul minorei agresate, la meditații: ”Mulți profesori de matematică sunt ori bețivi, ori afemeiați”. Sfaturi pentru părinți EXCLUSIV

EXCLUSIV
Monica Tatoiu, reacție surprinzătoare în cazul minorei agresate, la meditații: ”Mulți profesori de matematică sunt ori bețivi, ori afemeiați”. Sfaturi pentru părinți EXCLUSIV

Monica Tatoiu a luat atitudine în cazul profesorului de matematică, din București, acuzat că și-ar fi agresat sexual eleva, în timpul orelor de meditații, dar și în cazul cadrului didactic de la grădinița din Popești-Leordeni, unde copiii erau amenințați cu bătaia: ”Nu-ți lași copiii pe mâna oricui! Agresiunea sexuală nu e de pe o zi, pe alta!”, ne-a declarat Monica Tatoiu, și ea profesoară de matematică, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Monica Tatoiu: ”Profesorii de matematică sunt cam fustangii!”

Caz șocant în București! Un profesor de matematică, în vârstă de 68 de ani, a fost reținut recent de polițiști. Este acuzat că ar fi agresat sexual o fată, în vârstă de 14 ani, că ar fi atins-o în zonele intime și că ar fi sărutat-o cu forța, la orele de meditații, din apartamentul său, din sectorul 4. Tatăl fetei a depus plângere, profesorul fiind arestat preventiv.

Contactată de Playtech Știri, Monica Tatoiu, și ea profesoară de matematică, ne-a declarat, pentru Playtech Știri:

”Nu toți profesorii sunt cu probleme, mai sunt și serioși, să nu generalizăm. Chestiile astea, cu agresiune sexuală, nu se întâmplă cu un profesor de pe o zi pe alta, e clar că acestui om i s-a mai întâmplat cândva.

Dar, în general, vă spun eu, care am predat timp de 15 ani, profesorii de matematică sunt ori bețivi, ori afemeiați! Profesorii de matematică sunt cam fustangii! Există un consum intelectual, și, ce faci? Mai dai cu o țuică, un sex…”

Monica Tatoiu, sfaturi de aur: ”Ca părinte, verifici profesorul!”

Monica Tatoiu îi sfătuiește pe părinți, prin intermediul Playtech Știri, să verifice profesorul, pe care îl angajează ca să-i mediteze copilul, evitând, astfel, surprizele neplăcute:

”Însă, tu, ca părinte, trebuie să investighezi. Cine e persoana pe care o angajezi ca să-ți mediteze copilul? Nu te duci ca curca-n lemne! Trebuie să verifici profesorul, cine e, unde a mai lucrat, iei referințe despre el, așa cum verifici și femeia de serviciu, pe care o angajezi.

Apoi, degeaba o acuzi că ți-a furat din casă, cu siguranță mai făcuse asta. Și eu încă dau meditații la matematică. În general, e bine să ai doi elevi, un băiat și o fată, de nivel similar, așa nu ai ce și pe cine să acuzi de nimic, nu se întâmplă nimic. Unii părinți țin morțiș ca fiica sau fiul să ia meditații singuri, dar nu e bine așa, trebuie să existe competiție, între elevi!”.

Monica Tatoiu îi mai sfătuiește pe părinți să-i însoțească pe micuți la meditații, mai ales la primele ședinte:

”La prima ședință te duci cu copilul, stai pe un scaun, în spate, asiști, mai răsfoiești o revistă, stai cuminte și asculți cum se desfășoară lecția. Dacă profesorul nu te lasă să fii prezent, înseamnă că din start el are o problemă”.

Citiți și: Cum era Monica Tatoiu, ca profă de matematică. Motivul pentru care nu o plăceau mulţi dintre elevi: „Toţi mi-au mulţumit mai târziu” EXCLUSIV

Despre cazul de la grădinița din Popești-Leordeni: ”Colectivul e de vină!”

Monica Tatoiu și-a arătat indignarea și în alt recent caz, cel de la o grădiniță privată, din Popești-Leordeni, unde un cadru didactic țipa la copii și îi amenința de zor cu bătaia, băgând groaza în micuți. Momentul tulburător a fost filmat și postat pe Internet:

”Am văzut la tv și cazul de la grădiniță. Eu vă spun sincer, aici este vina colectivului. Se vede pe video că acolo sunt și persoane mature, colegi cu doamna care țipa. Ei nu au reacționat în niciun fel, înseamnă că erau obișnuiți cu acea atmosferă, pe care, de altfel, o și tolerau. Nici în acest caz, femeia nu se află la prima abatere, e clar”.

Iată cum le-a vorbit copiilor angajata centrului privat din Popești-Leordeni, filmulețul devenind viral:

”Băi, vă crăp capul astăzi! Mă, dobitocul pământului, unde trebuie să stai tu? Dacă trebuie să stai lângă fată, unde trebuie să stai? Pune mâinile la spate că-ți dau cu telefonul ăsta în cap de vezi stele verzi! Dacă îți mai aud gura, mototolesc foaia asta și ți-o dau să o mănânci”.

Și în acest caz șocant, de la grădiniță, autoritățile au deschis un dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Citiți și: Monica Tatoiu explică ce înseamnă, de fapt, corectarea digitalizată la Evaluarea Națională 2024: ”Se evită frauda!”. Ce semne aveau profesorul și elevul la mica înțelegere? EXCLUSIV

Monica Tatoiu a predat matematica, timp de 15 ani, făcând parte și din echipa de profesori care corectează lucrările la cele mai importante examene:

”Am corectat lucrări de matematică pentru Evaluarea Națională și pentru Bacalaureat, stăteam până la miezul nopții în școală, nu aveam voie să luăm foile acasă”, mai spune Monica Tatoiu, profesoară de matematică, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Metoda prin care îți poți cumpăra un apartament în 16 ani, în loc de 41 de ani: „Putem câștiga timp”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Trucul WhatsApp care îți ușurează munca. Afli tot
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Românii sunt obligați. UE a dat ordin pentru cei cu telefoane mobile
Capital.ro
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro