Monica Gabor s-a împăcat cu Mr. Pink și totul este roz. Sora Ramonei a publicat dovada clară

Monica Gabor s-a împăcat cu Mr. Pink și totul este roz. Sora Ramonei a publicat dovada clară
MonicaGabor și Mr. Pink s-au împăcat. Iată dovada!

Monica Gabor și Mr. Pink s-ar fi împăcat! Fanii celebrului cuplu sunt extrem de fericiți de noua veste. Chiar fosta doamnă de la Izvorani a publicat dovada clară că totul este bine în viața lor de cuplu.

Monica Gabor și Mr. Pink, din nou împreună

Fanii au fost surprinși de veștile recente despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Vedeta a șters din mediul online fotografiile cu bărbatul alături de care a stat mult timp, lucru care a generat o isterie în showbiz-ul românesc după o relație de 10 ani.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu i-a făcut o vizită surorii sale, iar de acolo a postat o serie de fotografii. În acelea apare mereu în ipostaze care mai de care mai elegante. După ce a părăsit Dubaiul și a revenit în Statele Unite ale Americii aceasta a revenit la naturalețea pe care a abordat-o în timpul poveștii de iubire cu celebrul afacerist.

Mai mult decât atât, Moni a postat recent și câteva imagini cu fiul lui Mr. Pink, semn că vedeta petrece din nou timp cu familia soțului. Concret, modelul a ieșit alături de fiica ei și fiul afaceristului la un festival unde Irinuca a participat ca voluntar. Noile detalii lăsate la vedere de brunetă în mediul online le-au arătat fanilor că cei doi s-au împăcat.

„Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei”

Întrebat despre despărțirea anului, Irinel Columbeanu a refuzat să comenteze numeroasele speculații. Fostul milionar a mărturisit că nu a mai luat legătura cu fosta lui soție și nu cunoaște exact date concrete din poveste, astfel nu știe ce se întâmplă în viața sa personală.

„Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred ca este posibil. Sincer să fiu și dacă as avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred ca ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica.

Este ceva diplomat să nu deschid acest subiecte. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat”
Irinel Columbeanu (Sursa: wowbiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI