Împăcare între Irinel Columbeanu și Monica Gabor?! Ce se întâmplă după despărțirea de Mr. Pink

Împăcare între Irinel Columbeanu și Monica Gabor?! Ce se întâmplă după despărțirea de Mr. Pink
Ce se întâmplă în viața Monicăi Gabor după despărțirea de Mr. Pink. Cum se înțelege cu Irinel Columbeanu

Monica Gabor trece prin momente de cumpănă după ce s-a despărțit de partenerul său, Mr. Pink. Totuși, s-au aflat mai multe detalii despre ce se întâmplă în viața brunetei după separare. Ar putea exista o împăcare cu Irinel Columbeanu?

Cum se înțeleg Monica Gabor și Irinel Columbeanu după despărțirea de Mr. Pink

Monica Gabor a fost surprinsă, de curând, într-o vacanță cu sora ei, Ramona Gabor. Cele două s-au distrat pe cinste în Mykonos, dar nu mică le-a fost mirarea fanilor în momentul în care fosta doamnă de la Izvorani a șters toate pozele cu Mr. Pink și a plecat în Dubai după escapada din Grecia!

Mai mult, se pare că Monica Gabor a reluat legătura și cu fostul soț, Irinel Columbeanu. Dacă înainte vedeta nu putea să discute foarte mult cu afaceristul, dat fiind faptul că avea anumite interdicții din partea lui Mr. Pink, acum situația este alta.

„Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge. Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul n care ajungea în România.

După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală.”, ne-a spus recent, în exclusivitate, o sursă apropiată de Monica Gabor.

Se pare că Monica Gabor și Irinel Columbeanu țin legătura la telefon, ba chiar au o relație cât se poate de relaxată și discută despre studiile și viitorul fiicei lor, Irinuca. Cei doi se sprijină și au ajuns la pace după divorț, chiar după despărțirea de Mr. Pink, bărbatul ce a format un cuplu cu bruneta timp de 10 ani.

Ce spunea Irinel Columbeanu despre o eventuală împăcare cu Monica Gabor

Totuși, chiar dacă se înțeleg extrem de bine, afaceristul explica, recent, că nu crede că o să existe o împăcare, mai ales pentru că bruneta nu are gânduri de a se întoarce în România.

„Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred ca este posibil. Sincer să fiu și dacă as avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred ca ar fi bine să o spun.

Vreau să fac doar câteva atenții. În presa sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica.

Este ceva diplomat sa nu deschid acest subiecte. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și sa știți ca cel mai mare lux este sa spui adevărul.

Când am spus ca e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu mi place sa mă bag în ciorba altuia. Prefer sa ma fac dispărut atunci când sunt cautat.”, a spus Irinel Columbeanu pentru SpyNews.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI