Monica Gabor a venit în secret în România. Ce a aflat Irinel Columbeanu EXCLUSIV

Monica Gabor a venit în secret în România. Ce a aflat Irinel Columbeanu EXCLUSIV
Monica Gabor a venit în vizită în România.

La mai bine de zece ani de la divorț, deși la mijloc se află fiica lor, Irina, care locuiește cu mama sa, în America, Monica Gabor evită să aibă o comunicare bună cu fostul soț, Irinel Columbeanu. Acesta află din alte surse ce face mama fetiței sale, venită în secret, în România.

Monica Gabor a venit în România

În ciuda faptului că instanța din România i-a încredințat-o pe Irina, Irinel Columbeanu decidea în urmă cu aproximativ patru ani, gândindu-se în primul rând la binele acesteia, să-și lase copila să se mute în America.

Despărțirea lui Iri de fiica sa a avut loc la începutul lunii iulie 2018, când acesta, însoțit de iubita sa de atunci, Oana, au condus-o la aeroport pentru a-și petrece o vacanță de două luni, până pe 2 septembrie, în America, împreună cu Monica.

Fix cu câteva zile înainte ca Irina să revină în România, după ce aceasta a fost nevoită să se opereze la ochi, fostul afacerist a realizat că cel mai bine pentru fiica sa ar fi să rămână peste Ocean și i-a transmis Monicăi decizia sa.

În prealabil, fostul om de afaceri de la Izvorani se asigurase că fiica sa e pe mâini bune și nu va duce lipsă de nimic în vila din Malibu.

De când nu și-a mai văzut fiica Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut însă fiica dinainte de pandemie, în timp ce Irina s-a plimbat cu mama sa prin toată lumea, din America în Grecia, apoi la Dubai.

Anul trecut, cele două au fost câteva zile și-n România, fără ca Moni să-i fi comunica ceva fostului soț. La fel s-a întâmplat și acum, când Iri a aflat din alte surse că mama fiicei sale ar fi venit în România.

„Am văzut că ar fi în România, dar mie nu mi-a spus nimic. Nu știu dacă e singură sau și cu Irina. Cu Irina am vorbit acum câteva zile”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru impact.ro

Moni are procură să-și scoată fiica din țară

Ce-i drept, Monica nu este obligată să-i dea raportul acestuia în ceea ce privește viața sa personală, doar că la mijloc se află fiica celor doi, Irina, iar tatăl său ar trebui pus la curent cu tot ce are legătură cu aceasta, inclusiv cu felul și locațiile în care-și petrece vacanța sau cu cine rămâne în America, atunci când mama sa este plecată.

Mai mult, conform legislației, un minor nu poate fi scos dintr-o țară decât în prezența ambilor părinți, sau cu procură de la cel absent, iar Iri i-a semnat acest act Monicăi.

Întâlnire în secret, în urmă cu un an

Irinel ne-a mai dezvăluit că ultima oară s-a întâlnit cu Monica în urmă cu un an, în București. „ De acum un an nu a mai fost în țară. Anul trecut în februarie, ne-am întâlnit, de aceea m-am și gândit că poate vine și anul ăsta. Atunci m-am văzut cu ea, nu și cu Irina. S-a dus la Bacău, și după ne-am întâlnit”, ne spunea fostul afacerist de la Izvorani.

  • Cum se ferește de căldură

Chiar dacă nu mai ține cont de restricții, privind regimul alimentar, după ce în urmă cu câteva luni a suferit un AVC, Irinel Columbeanu are grijă să se ferească de căldură.

„Nu prea ies din casă. Stau și scriu la cel de-al patrulea volum al cărții”, ne-a mai spus acesta. Irinel a adăugat că nu crede că în acest an va ajunge în America, să-și vadă fiica, de care-i este foarte dor.