Monica Davidescu, declarații despre divorțul de Aurelian Temișan. Au probleme în paradis?

Monica Davidescu, declarații despre divorțul de Aurelian Temișan. Au probleme în paradis?
Ce a spus Monica Davidescu despre divorțul de Aurelian Temișan

Monica Davidescu și Aurelian Temișan trăiesc o superbă poveste de dragoste încă din 1995. Cei doi și-au unit destinele în 2006 și se bucură de o fiică minunată, Dora, în vârstă de 11 ani. Acum, actrița a făcut primele dezvăluiri despre un eventual divorț de partenerul său.

Dezvăluiri despre căsnicia dintre Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Ce a zis actrița despre divorț

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează, fără dar și poate, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Mulți au ajuns la divorț în ultima perioadă din cauza problemelor aduse de pandemie, așa că fanii s-au întrebat de multe ori dacă aceștia se confruntă cu provocări.

Nici vorba de o despărțire! Monica Davidescu a dezvăluit că lucrurile se rezolvă de la sine între ea și partenerul său. De asemenea, actrița a punctat că au existat probleme în căsnicia ei, însă niciodată nu s-a gândit la un divorț. Același lucru este valabil și pentru soțul său, Aurelian Temișan.

„Eu, dacă am ceva de spus, spun, el tace. Şi apoi lucrurile se rezolvă de la sine. Hopuri au existat, îţi dai seama că nu există persoană fără cusur. Dar nu am ajuns atât de departe încât să ne gândim la divorţ.”, a zis Monica Davidescu pentru Ok! Magazine.

Monica Davidescu, despre primele întâlniri cu Aurelian Temișan

Monica Davidescu l-a cunoscut pe Aurelian Temișan în cadrul unui eveniment pe care l-a prezentat. Ulterior, cei doi au fost nevoiți să facă parte din același spectacol, așa că o mare pasiune i-a unit. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Da, aşa ne-am cunoscut. Şi aşa s-a înfiripat scânteia. Dar primul nostru spectacol de anvergură împreună a fost Chicago, aici la TNB. Atunci am şi avut un hop, pentru că erau propuşi 3 actori pentru personajul Billy Flynn: Bănică Jr., soţul meu şi Andrei Duban.

Dar anul următor, Ştefan a început proiectul Dansez pentru tine, aşa că au avut nevoie urgent de Aurelian, însă nu mai avea timp să repete suficient, iar producătorul mi-a spus să repet eu cu el acasă.

Şi numai aşa ne-am pregătit şi ne-am şi amuzat că era o scenă în care Roxie Hart îi striga lui Billy Flynn: ‘Să-mi dai înapoi cei 5.000 de dolari ai mei!’. Şi noi ne certam ca pe scenă. Iar la un moment dat am auzit paşii vecinilor pe palier…

I-am zis soţului: ‘Tu-ţi dai seama că pe hol oamenii ne aud urlând unul la altul: ‘Să-mi dai cei 5.000 de dolari înapoi!’. Ce-or crede, bieţii oameni?! Or să spună că ne spargem oalele-n cap.”, a mai zis ea.