Monica Bârlădeanu, despre bărbatul care ar putea-o duce la altar. Cu cine s-ar căsători frumoasa actriță

Monica Bârlădeanu, despre bărbatul care ar putea-o duce la altar. Cu cine s-ar căsători frumoasa actriță
Monica Barladeanu, despre barbatul care ar putea-o duce la altar

Monica Bârlădeanu nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite actrițe de origine română, iar cariera ei de succes i-a adus, de-a lungul timpului, mulți pretendenți. De ce nu s-a căsătorit frumoasa brunetă până acum.

Cum arată bărbatul ideal pentru Monica Bârlădeanu

Ochii de felină, zâmbetul de milioane, buzele cărnoase, tenul măsliniu și trupul de clepsidră sunt doar câteva dintre atuurile fizice pe care superba Monica Bârlădeanu le posedă.

Actrița din serialul VLAD de pe PRO TV nu mai are nevoie de niciun fel de introducere, întrucât este una dintre cele mai îndrăgite și populare artiste din România.

Deși a fost curtată, de-a lungul anilor, de foarte mulți reprezentanți ai sexului puternic, focoasa brunetă nu a găsit bărbatul care să o convingă să meargă de braț cu el, în fața altarului. La 42 de ani, Monica Bârlădeanu pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice.

Întrebată recent cum trebuie să arate bărbatul acela care să o cucerească pentru totdeauna, faimoasa actriță pune accent pe compatibilitatea dintre parteneri și felul în care aceștia trebuie să comunice și să fie mereu în armonie unul cu celălalt. De asemenea, Monica Bârlădeanu a mărturisit că ea crede în instituția căsniciei și în ideea de familie.

„Cred că un partener trebuie să ți se potrivească, în primul rând. Decalaje în forme de cunoaștere pot exista, sunt bine-venite chiar, pentru că așa înveți de la celălalt. Dar asta se reflectă și în nivelurile de conștiință, atunci va exista unul care se uită profund la lucruri și unul căruia nu-i pasă. Iar cei doi n-ar face casă bună, după experiența mea.

Am învățat în timp că ideal pentru mine înseamnă potrivit, de fapt. Iar potrivit înseamnă om-cu-de-toate. Cu greșeli, cu erori de judecată, cu stări bune și proaste, cu nevoi și dorințe. Fix așa cum sunt și eu. Cred mult în căsătorie și în ideea de familie”, a declarat actrița din Vlad Monica Bârlădeanu, exclusiv pentru viva.ro

Lucrul pe care Monica Bârlădeanu nu i l-ar putea ierta niciodată unui bărbat

Cât privește iertarea în relații, Monica Bârlădeanu este de părere că atunci când iubești profund și din tot sufletul toate greșelile se iartă și se lasă în trecut. Cu toate acestea, bruneta este de părere că nu trebuie să rămâi într-o relație toxică, indiferent de faptul că ai iertat greșelile partenerului.

„Mi-a spus cineva odată… Unde nu-i iertare, iubirea-i un cuvânt fals. Cred mult în asta. Nu știu să fie lucruri în spate pe care să nu le fi iertat… În același timp, a nu se confunda iertarea cu rămânerea în relații care te decimează sufletește.

Adică tu poți ierta, îl poți înțelege și îmbrățișa pe celălalt, dar poți alege și să nu mai mergi mai departe în viață cu el. Sunt două decizii separate.”, a completat frumoasa actriță pentru sursa citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe