Monica Bârlădeanu a dat o veste uriașă: ‘Cu un copil și cu altul în burtă peste 5 ani’ EXCLUSIV

Monica Bârlădeanu a dat o veste uriașă: ‘Cu un copil și cu altul în burtă peste 5 ani’ EXCLUSIV
Monica Bârlădeanu, veste uriașă pentru fani

Unde se vede Monica Bârlădeanu peste cinci ani? Cu ”un copil în brațe și altul în burtă, alături de soțul ei, la sfârșitul unei vacanțe!”

Monica Bârlădeanu, veste fantastică pentru fani

Monica Bârlădeanu, 42 de ani, a făcut mereu furori în lumea televiziunii și a cinematografiei, reușind să se impună repede ca un nume sonor, în cei peste 15 ani de carieră. În ultimii trei ani,drumurile au purtat-o în țara sa natală, numărându-se printre actorii care fac parte din distribuția serialului „Vlad”, de la Pro TV, acolo unde joacă rolul unei fete rele, Carla.

”Aceasta este întrebarea cea mai des întâlnită ce mi se adresează în ultima vreme legată de acest rol și de acest serial, când schimb tabără. Televizorul ajunge la atât de mulți oameni încât aceștia au suferit atunci când personajul meu a decis să schimbe tabără și să nu mai fie alături de cel principal, Vlad.

Așa că oamenii speră acum să fac iar o schimbare. Nu știu cum se va termina serialul, fiindcă încă mai sunt filmări de făcut, dar pot spune că cel puțin până în faza în care am citit eu scenariul, Carla nu moare. Însă nu știu cum va fi finalul serialului”, a declarat Monica Bârlădeanu pentru playtech.ro.

Ea recunoaște că i-a împrumutat multe dintre calitățile sale personajului ei actual, Carla: ”I-am îmbrățișat partea întunecată și cred că a fost essential să fac asta. Nu vreau să o judec, fiindcă atunci când judeci te plasezi deja de o parte sau de alta. Pe scurt, te separi și atunci când te separi de un personaj nu-ți mai iese, asta e clar!”.

”Mama răniților”

Monica Bârlădeanu se declară un ”munte de sensibilitate”, chiar dacă mulți dintre cei care nu o cunosc o consider mai degrabă o ființă rațională: ”Pe platoul de filmare sunt de multe ori mama răniților, cum se spune.

Fiecare dintre colegii mei a trecut, în perioada asta a filmărilor, prin diverse etape ale vieții, iar eu știu să-i ascult, să empatizez cu ei. Însă prefer să-i ascult, nu să dau sfaturi. E periculos când dai sfaturi…eu cred că omul își găsește singur răspunsurile potrivite. Dar oamenii vin la mine ca să fie ascultați!”.

”Am deja o familie”

Monica Bârlădeanu mai spune că preferă să nu trăiască având în minte imaginea de model pentru ceilalți.

”Încerc să fac în fiecare etapă a vieții mele lucrurile mai bine decât am făcut-o în etapele anterioare. Pe de altă parte, admit că poate anumite lucruri i-au inspirat pe ceilalți.

Dacă m-ați fi întrebat ce trebuie să completez în viața mea, până anul trecut v-aș fi răspuns ceva legat de familie. Apoi am înțeles că am deja o familiei, formată din mama mea, din frații mei sau o familie mare de prieteni. Nu mă mai raportez la ceea ce-mi lipsește ca și cum aș fi un om incomplet!”, adaugă ea.

Frumoasa actriță mai spune însă că peste cinci ani se vede cu ”un copil în brațe și cu un altul în burtă, la sfârșitul unei vacanțe, alături de soțul ei”. Iar pe plan profesional că va încerca ceva nou, o nouă provocare alături de cei tineri, fiindcă există deja discuții pentru a participa în distribuția unui nou lung metraj.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI