24 aug. 2022 | 18:13

Monica Bârlădeanu, apariție șoc în costum de baie. Cum arată vedeta la 43 de ani

Monden
Monica Bârlădeanu, apariție șoc în costum de baie. Cum arată vedeta la 43 de ani
Monica Bârlădeanu, apariție șoc în costum de baie. Cum s-a afișat vedeta în vârstă de 43 de ani, în vacanță.

După încheierea filmărilor pentru serialul „Vlad”, Monica Bârlădeanu a fost prinsă în tot felul de proiecte. Cel mai recent dintre acestea este „Splash – Vedete la apă”. Este noua emisiune ce urmează să fie difuzată de postul de televiziune Antena 1. Vedeta va apărea pe micile ecrane în calitate de co-prezentatoare, alături de Ramona Olaru și Răzvan Fodor. Dedicată total domeniului profesional, nu și-a permis să își tragă sufletul – până în prezent. Monica Bârlădeanu, apariție șoc în costum de baie, într-o vacanță de final de vară.

Monica Bârlădeanu, apariție șoc în costum de baie

Monica Bârlădeanu s-a dedicat complet proiectelor uriașe din televiziune, în vara acestui an. Spre deosebire de alte persoane din showbizul românesc, vedeta nu a reușit să își ia concediu decât la finalul lunii august. Vacanța a fost, însă, una binemeritată.

Nu mai este o noutate faptul că Monica Bârlădeanu obișnuiește să împărtășească pe rețelele de socializare, cu fanii săi, diverse experiențe și momente ale zilei. Vedeta le-a explicat internauților că abia la final de vară a reușit să se bucure de câteva zile de relaxare.

Aceasta ar fi, potrivit relatărilor sale, prima vacanță cu adevărat fabuloasă în care a fost de foarte mulți ani. Ei bine, și dacă a preferat locurile fierbinți la final de sezon, nu s-a putut ca Monica Bârlădeanu să nu aibă parte și de apariții pe măsură. Frumoasa prezentatoare de televiziune și-a etalat toate formele armonioase în imaginile pe care le-a împărtășit cu fanii săi.

La cei 43 de ani, se poate spune că trupul nu o trădează deloc, dimpotrivă! Aparițiile vedetei au răvășit mințile tuturor internauților de pe rețelele de socializare. Nu are rost să spunem noi mai multe, fiindcă fotografiile din galeria FOTO a articolului vorbesc de la sine. Într-un costum de baie roșu, format dintr-o singură piesă, Monica Bârlădeanu a avut grijă să își pună în evidență cele mai puternice atuuri fizice.

„E prima vacanță cu adevărat fabuloasă”

„N-am crezut niciodată că o vacanță la sfârșit de august se simte atât de bine. Iulie-început de august am lucrat (că doar știți din stories), iar iunie am fost în pregătiri pentru emisiune. Parcă m-aș fi simțit vinovată să mă duc în vacanță. Sincer.

Acum însă, la sfârșit de vară, simt că e absolut binemeritat și necesar acest time-out în care mă bucur de apă, de soare, de mese seara cu prieteni faini, de o natură ce se desfășoară în fața noastră absolut minunat și divin… Serios…

Citește și: Monica Bârlădeanu, despre bărbatul care ar putea-o duce la altar. Cu cine s-ar căsători frumoasa actriță

Pentru mine e prima vacanță cu adevărat fabuloasă după foarte mulți ani”, a notat Monica Bârlădeanu, în descrierea unei postări publicate pe contul său de Instagram.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Metoda prin care îți poți cumpăra un apartament în 16 ani, în loc de 41 de ani: „Putem câștiga timp”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Trucul WhatsApp care îți ușurează munca. Afli tot
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Românii sunt obligați. UE a dat ordin pentru cei cu telefoane mobile
Capital.ro
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro