27 ian. 2023 | 09:30

Moneda din anii ’90 care se vinde cu 7.000 de lei pe internet. E din România, mulţi o vor pentru colecţie

Știri generale
Moneda din anii '90 care se vinde cu 7.000 de lei pe internet. E din România, mulţi o vor pentru colecţie
Nou anunț OLX pentru colecționarii de monede.

O monedă din anii ’90 se vinde acum cu 7.000 de lei pe internet. Cu siguranță colecționarii profesioniști sau pasionații de monede sunt extrem de fericiți de anunțul care a ajuns în prim-plan recent pe o platformă uriașă de vânzare/cumpărare. Mulți dintre ei au visat să o aibă în colecția lor, dar puțini și-o pot permite pentru că suma nu este deloc de neglijat, mai ales în aceste vremuri greu încercate din punct de vedere economic.

Anunț OLX: monedă din anii ’90 vândută cu 7.000 de lei

Din ce în ce mai mulți români au devenit interesați de monedele vechi care au fost în circulație în urmă cu mulți ani. Unii colecționari apreciază mai mult monedele străine vechi, dar alții vor să își întregească colecția cu diverse modele românești.

Iată că vânzarea de astfel de obiecte a devenit o afacere profitabilă pentru oamenii care nu sunt interesați de bucățile de istorie, ci de banii pe care îi pot scoate de pe urma lor.

De această dată, un proprietar a pus la vânzare o monedă de 100 de lei din anul 1993. Mai exact, el a pus la dispoziție colecționarilor două astfel de bucăți la prețul de puțin peste 7.000 de lei. Desigur că aceasta nu este o sumă de neglijat, mai cu seamă în această perioadă afectată de inflație.

,,Monede 100 lei 1993 2 bucăți de vânzare la Brașov”, arată anunțul proprietarului care a specificat că cere pe acestea 1.500 de euro, dar prețul este însă negociabil pentru cei interesați cu adevărat de anunț.

Bancnote din România care se vând cu 15.000 de lei

Mai exact, este vorba despre bancnota de 500 de lei, care este emisă în 1992 și pe care îl regăsim pe celebrul sculptor român Constantin Brâncuși, bancnota de 1.000 de lei emisă în 1998 cu chipul lui Mihai Eminescu și bancnota de 5.000 de lei cu chipul celebrul poet român Lucian Blaga.

Toate acestea trei valorează astăzi 15.000 de lei dacă sunt scoase la vânzare. Ele au circulat doar până în anul 1999 și respectiv 2002. După mulți ani, iată că un român le-a scos la licitație. Proprietarul a subliniat că își dorește seriozitate și oameni interesați în mod real de anunțul său.

Cu siguranță colecționarii profesioniști au fost foarte bucuroși atunci când au văzut anunțul deosebit care îi va ajuta să își întregească spectaculoasa colecție de monede românești vechi care nu mai sunt în circulație în zilele noastre. Poți să profiți de această metodă de a face bani dacă nu ești interesat de semnificația monedelor pe care le găsești la tine în casă în portofelele vechi.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro