Momente uluitoare în direct la TV. George Simion a mâncat înghețată într-o emisiune, explicația ciudată a liderului AUR

Momente uluitoare în direct la TV. George Simion a mâncat înghețată într-o emisiune, explicația ciudată a liderului AUR
George Simion, gest controversat la TV

Momente uluitoare au avut loc în direct la TV, unde George Simion a mâncat înghețată într-o emisiune. Care este explicația ciudată a liderului AUR. Președintele AUR este cunoscut pentru ieșirile sale cotroversate, iar miercuri, 29 iunie, a fost protagonistul unui nou episod ciudat.

George Simion a șocat telespectatorii. A apărut într-o dezbatere politică la TV mâncând înghețată. Care este explicația

George Simion a fost invitat în emisiunea „Sub semnul întrebării”, moderată de Robert Turcescu, la televiziunea B1, pentru a dezbate inițiativa AUR de suspendare a președintelui Klaus Iohannis.

În emisiune s-a mai aflat și Mario de Mezzo, vicepreședintele PNL Sector 5, iar în debutul emisiunii, George Simion a putut fi văzut, în direct, cum mânca dintr-o înghețată.

De ce a mâncat George Simion înghețată

Liderul AUR și-a exlicat și gestul pe care l-a făcut. A spus că este spectator la măsura pe care guvernul vrea să o ia pentru a ajuta poplația în ceea ce privește prețul la carburanți, respectiv cu o ieftinire de 50 de bani pe litru, sumă suportată de stat.

„Uneori, oamenii trebuie scoși din caruselul propagandei oficiale și puși în fața realității chiar cu riscul ca unele gesturi pe care le facem să fie clasificate drept ciudate. Nu obișnuiesc să mănânc în studiourile de televiziune sau în întâlniri publice, dar opereta acestei coaliții contra naturii ne pune pe noi, opoziția reală, în ipostaza de spectatori involuntari ai unui spectacol ratat. Când reprezentantul PNL vorbește despre 50 de bani, ajutoare care nu vin, deși au fost promise mai de mult și soluții pe care toată lumea le-a pus în aplicare de mult, iar guvernul generalului le caută unde știe că nu le va găsi, prefer postura de spectator. Data viitoare iau popcorn”, a declarat George Simion, potrivit libertatea.ro.

George Simion, spectator la măsurile PNL

George Simion a încercat să își explice gestul și în timpul emisiunii.

„Sarcina noastră în opoziție… cred că nici nu mai trebuie să vorbim, pot să stau să ascult reprezentanții PNL-ului cum vorbesc”, a spus Simion, după ce Robert Turcescu a spus că „n-ai cum să oprești un invitat să mănânce înghețată în platoul emisiunii, dacă acesta dorește să facă un asemenea lucru”.

AUR a strâns 2 milioane de semnături pentru demiterea președintelui, însă nu are ce face cu ele

George Simion a strâns 2 milioane de semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis, semnături cu care a recunoscut că nu poate pune în aplicare demiterea președintelui, pentru că nu are susținerea celorlalte partide.

„PSD-ul este executantul perfect pentru Klaus Iohannis, care îl mai și urechează. Noi am vrut să arătăm situația de fapt, dacă nu era evident pentru toată lumea. La brelocul lui Klaus Iohannis sunt anumite partide, cel care l-a trimis la Cotroceni, PSD-ul și USR-ul. Astea sunt partidele care îl susțin pe dl. Klaus Iohannis, acest lider de anvergură europeană, mondială. Noi ne plasăm în opoziție, este unul dintre lucrurile care ne diferențiază clar față de PSD-ul domnului Marcel Ciolacu, domnului Grindeanu și domnului Dîncu”, a mai spus liderul AUR în emisiunea în care a servit înghețată.