Momente oribile pentru fosta iubită a bărbatului care a bătut-o pe Laurette. Prin ce a trecut

Laurette a reușit să scape cu viață din camera de hotel în care a fost bătută de un bărbat. Vedeta a depus plângere la Poliție și a declarat că dacă oamenii legii mai întârziau puțin, putea fi omorâtă.

Bărbatul care a lovit-o pe Laurette, reclamat de fosta iubită

Bărbatul care a lovit-o pe Laurette nu este străin de violența domestică. El și-a bătut și fosta iubită, care spune că a fost dată cu capul de volan de către bărbat.

Cel care a bătut-o pe vedetă în camera de hotel în urma unui conflict spontan, a avut și în trecut probleme cu legea, tot din cauza violenței asupra femeilor.

Fosta lui iubită a depus o plângere împotriva lui și le-a spus oamenilor legii că acesta îi urmărește copii, a dat-o cu capul de volan și o urmărește de la geamul apartamentului său aflat la parter. Femeia a cerut un ordin de restricție împotriva fostului ei iubit, pe care judecătorii i l-au acordat.

”(…)Reclamanta mai arată  faptul că îi este frică să iasă din casă, precizând faptul că pârâtul îi lasă cadouri la ușă. Precizează faptul că în ziua de marți, la ora 15, pârâtul a oprit-o pe fetița de 14 ani, pârâtul țipa la copil să îi spună mamei să iasă din casă, pârâtul restricționând accesul fetei la metrou.

Reclamanta a precizat faptul că tatăl copiilor a decedat, iar copiii au depășit cu greu decesul tatălui lor.

Menționează reclamanta faptul că este urmărită de către pârât în parcare, este șicanată cu mașina, a fost dată cu capul de volanul mașinii. Mașina a fost lovită cu picioarele, precizând faptul că pârâtul îi provoacă frică. A mai precizat faptul că vecinii i-au spus că cineva se uită la geamul lor, precizând faptul că stă la parter.  De pe data de 1 aprilie 2020 face sesizări în ceea ce îl privește pe pârât. De pe data de 1 aprilie este urmărită de către pârât. Îi lovește mașina, este dată cu capul de volan. Arată că nu contează că este ea lovită, îi este teamă pentru copii ei, precizând faptul că a fost invitată la secția de poliție”, se arată în dosarul în care femeia l-a reclamat pe fostul iubit. potrivit Wowbiz.ro.

Cum a încercat să se apere bărbatul violent

Individul a încercat să se apere și a negat toate acuzațiile care i-au fost aduse de fosta iubită. Mai mult, el a precizat în fața magistraților că ea a fost cea care a profitat de el.

Potrivit declarațiilor depuse la dosar, bărbatul s-a plâns că fosta lui iubită vorbește și cu alți bărbați și a precizat că le-a oferit bunuri copiilor femeii.

”Pârâtul, personal, învederează instanței faptul că a cunoscut-o pe reclamantă în data de 11.08.2019 într-un club din Herăstrău. Pârâtul susține că în timpul relației cu reclamanta el nu a agresat-o niciodată,  pe copii ei i-a îmbrăcat, precizând că reclamanta nu lucrează. Pârâtul arată că și-a  dorit să fie cu reclamanta, dar aceasta mai vorbește și cu altcineva, un amic de–al lui. Mai arată pârâtul faptul că a mers la reclamantă pentru a vorbi cu ea,  iar reclamanta minte când spune că a fost agresată atât ea cât și copiii. Precizează faptul că  pentru fiica cea mică a cumpărat două perechi de adidași, iar fiicei celei mari i-a dat telefonul său.

În plus, se arată în același document, bărbatul „s-a apărat” spunând că fosta lui iubită nu are un loc de muncă și a negat toate acuzațiile care i se aduc. Polițiștii au ajuns la concluzia, după toate declarațiile depuse de femeie și fostul ei iubit violent, că „s-ar putea să fie amenințări”.

(…) Reclamanta nu are loc de muncă, mai are 2-3 ca el, precizând faptul că reclamanta se leagă…. Nu a dorit să îi facă rău niciodată. Reclamanta nu face nimic, face ilegal manichiura acasă, iar el nu a dat-o cu capul de volan. De la Circa XX Poliție spun că aspectele, s-ar putea „să fie amenințări”.   Mai arată faptul că nu i-a făcut niciun rău, iar reclamanta are pretenții să iasă la restaurant. Totodată arată faptul că a luat fetița mică de la școală și a dus-o la bunic”, se mai arată în dosar.

Laurette a fost la un pas de moarte

Laurette a trecut prin clipe de coșmar, după ce era să fie omorâtă de un bărbat, chiar în camera unui hotel din Capitală. Vedeta a explicat că individul o curta de mai mult timp, iar după ce au ieșit împreună la o cafea, s-au decis să se întâlnească la un hotel. Laurette a spus că bărbatul i-a cerut ceva, iar ea a refuzat, moment în care a început tot calvarul.

”Mi-a cerut ceva, eu nu am fost de acord. Și a zis: de ce crezi că ai venit aici tu? Și de aici a început. A început să mă lovească, m-a tras de păr până la baie ca să mă bage cu capul în wc. El era peste mine și m-am târat spre ușă și strigam ca disperata: mă omoară, mă omoară! Omul era plin de sânge la gură, ca un canibal, că mă mușcase de mâna!”, a povestit Laurette.

Vedeta a depus o plângere la Poliție și a arătat în mediul online rănile pe care i le-a provocat bărbatul. Ea a postat fotografii în care genunchii îi erau plini de sânge, iar una dintre mâini era bandajată. În plus, spune vedeta, a ajuns la spital zgâriată și cu multiple lovituri și vânătăi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI