16 mart. 2021 | 09:01

Bătăușul lui Laurette, trecut violent. Ce a făcut fosta soție a atacatorului de la hotel

Monden
Bătăușul lui Laurette, trecut violent. Ce a făcut fosta soție a atacatorului de la hotel
Bătăușul lui Laurette, trecut violent.

Detalii scandaloase ies la iveală în cadrul scandalului dintre Laurette și bărbatul care a bătut-o cu cruzime în camera de hotel, acum cinci zile. Ce a făcut fosta soție a atacatorului de la hotel. Omul de afaceri are un trecut întunecat. Ce a pățit Laurette.

Bătăușul lui Laurette are un trecut violent

Scandalul momentului în showbizul autohton continuă cu dezvăluiri halucinante. Frumoasa Laurette trece prin momente cumplite, după ce a fost agresată fizic în camera unui hotel de lux din centrul Capitalie de către un bărbat misterios, după ce a întreținu relații intime cu acesta pentru un tarif de 5000 de euro.

Potrivit celor de la Spynews, bătăușul lui Laurette nu este la prima abatere, bărbatul având o fire temperamentală și un trecut violent. Se pare că soția omului de afaceri, care a intentat divorț, a cerut un ordin de restricție împotriva lui, în vara anului 2020. Instanțele judecătorești i-au dat câștig de cauză femeii, astfel că timp de trei luni, bărbatul nu a avut voie să se apropie de aceasta la o distanță mai mică de 200 de metri.

Dar asta nu este tot. Bărbatul care a bătut-o cu bestialitate pe mulatră nu are voie să își contacteze soția, nici măcar telefonic, deoarece riscă să petreacă un an în spatele gratiilor.

Laurette, bătută în camera de hotel de către afaceristul care nu a vrut să o plătească

Acum cinci zile, Laurette a declarat că a trecut prin unul dintre cele mai șocante experiențe ale vieții sale. Vedeta a fost bătută fără milă de către un om de afaceri din București, cu care se întâlnise pentru a petrece o noapte fierbinte împreună. După consumarea actului intim, scandalul a pornit între cei doi, în camera unui hotel de lux din Capitală.

Laurette mărturisește că a fost lovită fără scrupule, iar în urma bătăilor ar fi rămas cu glezna luxată, o lovitură la mână și genunchii plini de răni. Mulatra s-a dus să își scoadă un certificat medico-legal de la IML, pentru a dovedi abuzul fizic la care fusese supusă, și a depus o plângere legală împotriva agresorului său.

„Despre cum am ajuns eu acolo este mai puțin relevant. Eu îl cunoșteam de mai mult timp, el a insistat la mine în mai multe rânduri. M-am întâlnit cu el cu o seară înainte și părea un domn destul de ok. Eram la limită. Dacă două minute întârzia Poliția, astăzi eram moartă. Am ripostat apărându-mă. Orice femeie ar fi făcut la fel. Am luptat cu el să nu mă omoare”, a povestit Laurette, la Antena 3.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro