Drama pe care a trăit-o Adela Popescu în copilărie. Ce problemă gravă de sănătate a avut

Drama pe care a trăit-o Adela Popescu în copilărie. Ce problemă gravă de sănătate a avut
Drama pe care a trait-o Adela Popescu in copilarie

Adela Popescu a făcut dezvăluiri impresionante în cadrul podcastului cu Bobonete. Celebra prezentatoare de la Vorbește Lumea i-a povestit juratului de la Românii au Talent o povestire șocantă pe care a trăit-o în copilărie. Actorul a rămas fără cuvinte.

Ce a pățit Adela Popescu în copilărie

Nu e de mirare că Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România, fiind renumită pentru zâmbetul ei etern, veselia molipsitoare și sinceritatea tranșantă și simțul dezvoltat al umorului.

Recent, soția lui Radu Vâlcan a făcut o serie de mărturisiri incredibile în cadrul podcastului DA BRAVO! al lui Mihai Bobonete. Adela Popescu a povestit o întâmplare cumplită prin care a trecut, în copilărie.

Vedeta a povestit că a trecut prin momente dificile, atunci când a făcut amigdalită, deoarece tot timpul făcea febră și avea mari dificultăți în a vorbi.

Motiv pentru care mama Adelei a apelat la ajutorul unei bătrâne din satul ei natal, Șușani, pentru a o ajuta pe fiica ei să scape de problemă.

Adela Popescu a mărturisit că femeia a supus-o la o practică destul de dură, care, însă, a avut rezultate remarcabile. Cum a scăpat vedeta de amigdalită:

„Toată copilăria am avut amigdalele inflamate și odată, având amigdalele atâta, nici nu mai puteam să vorbesc, am fost la tanti Mița și avea niște degete de femeie muncită la țară.

Și-a dat cu niște ulei pe deget, cu niște sare grunjoasă și mi-a băgăt degetul pe gât și mi le-a storcit pe gât, iar de atunci nu le mai am.

Ba nu, nu era cu ulei, era cu gaz. Practic a trebuit să stau până mi le storcește.”, i-a mărturisit Adela Popescu lui Mihai Bobonete, în cadrul podcastului său.

Adela Popescu cânta la nunți, când era copilă

Actriță, cântăreață și vedetă de televiziune, Adela Popescu este considerată un artist complet. Blondina i-a povestit lui Bobonete cum și-a început cariera în muzică.

Prezentatoarea de la Vorbește Lumea și-a amintit cum, în copilărie, cânta la nunți pe la 3 dimineața, profitând de pauza de o oră în care mirii și invitații evenimentului serveau porția de sarmale.

„Mie îmi plăcea mult mult mult să cânt, deci cântam peste tot. M-am dus pe la cursuri de pian la Drăgășani, plecam singură, îi căram pe ai mei pe la tot felul de festivaluri din țară, deci efectiv, îmi doream foarte mult să fac asta.’’, a completat artista.

Urmăriți Playtech.ro și pe