Momente grele pentru Kamara, după ce și-a dat demisia de la Realitatea Sportivă. „Eu vreau doar să cânt. Unii au concerte și n-au nicio treabă cu muzica!” EXCLUSIV

Momente grele pentru Kamara, după ce și-a dat demisia de la Realitatea Sportivă. „Eu vreau doar să cânt. Unii au concerte și n-au nicio treabă cu muzica!” EXCLUSIV
De ce a renuntat Kamara la Realitatea Sportiva

În prezent, Kamara Ghadi nu se poate lăuda cu o situație financiară prea bună, ca-n vremurile în care totul mergea „ca pe roate” cu trupa sa, „Alb Negru”. Deși concertele s-au reluat, și mai mult, are și un proiect solo, spectacolele avute până acum se pot numără „pe degetele unei mâini”. Artistul își câștigă existența din prezentări de evenimente și alte proiecte și nu din cântări, așa cum și-ar dori.

De ce a demisionat Kamara de la Realitatea Sportivă

Acest an nu pare a fi unul prea bun pentru Kamara Ghadi. Artistul și-as dat demisia undeva la mijlocul lunii ianuarie de la Realitatea Sportivă, întrucât nu-și primise la timp drepturile financiare, iar de atunci își câștigă existența doar din prezentări de evenimente.

Asta pentru că, deși are și un proiect solo și face parte și din trupa „Alb Negru”, alături de Andrei Ștefănescu, concertele cam lipsesc cu desăvârșire. Nici artistul nu înțelege care ar fi motivul atâta timp cât, ne spune acesta, „mulți au spectacole deși nu au nicio treabă cu muzica”.

„Am proiectul meu și solo și cu Alb Negru. Deși sunt concerte, noi nu prea am avut. Am făcut tot ce trebuia, cred, dar asta e situația. Au spectacole unii care nu au nicio treabă cu muzica”, a declarat acesta pentru playtech.ro.

„Prefer să fiu independent”

Kamara, care în cele din urmă și-a recuperat toate restanțele pe care le avea de primit de la postul la care a lucrat, ne-a mai spus că nu și-ar dori o altă emisiune zilnică, întrucât îi place să fie independent și să-și poată promova muzica.

„Nu-mi place să fiu închis într-un proiect, ci prefer să fiu independent, să-mi pot face treburile. Mă plictisesc, eu vreau să cânt, să am concerte.

La bază sunt jurnalist de profesie, eu nu am nevoie de prompter, trebuie doar să știu cine vine ca invitat într-o emisiune. Și mă descurc. Dar se pare că nu sunt pe calapodul cerințelor.

Prefer să-mi promovez piesele mele. Într-un final, aș prezenta doar o emisiune săptămânală, nu sunt făcut pentru ceva matinal”, ne-a mai spus acesta.

Ar accepta o nouă provocare la un show tv

După ce s-a numărat printre concurenții din „Fermă”, în urmă cu ceva timp, Kamara spune că ar accepta o nouă provocare într-un alt show-concurs, la tv. Doar că nu a primit încă vreo ofertă concretă, în acest sens.

„M-aș duce, de ce nu. Dar fiecare cu prieteniile lui”, a completat acesta.

Artistul ne-a mai dezvăluit și că este implicat într-un proiect cinematografic, urmând să joace într-un film, despre care încă nu poate da însă prea multe amănunte.

Vești bune pentru Leon

Altfel, Kamara și fosta sa soție Oana fac toate eforturile necesare pentru ca micuțul lor să își revină cât mai repede posibil.

Leon s-a născut cu tetrapareză spastică, o formă gravă de paralizie cerebrală și a fost operat din nou, în Spania, în urmă cu un an. Progresele băiețelului sunt însă evidente, doar că micuțul va mai trebui să treacă și prin alte intervenții chirugicale.

„E o dulceață de băiat. De vorbit, vorbește, dar acum și mai bine. Operația a avut loc anul trecut, în septembrie. Trebuie o dată pe an.

Dar deocamdată, medicul ne-a comunicat că nu-i nevoie momentan de o altă intervenție chirugicală, să mai așteptăm, poate se amână pentru la anul. Progresele sunt evidente. Săptămâna aceasta e la mama lui, de vineri vine la mine”, a adăugat artistul.

Urmăriți Playtech.ro și pe