27 mart. 2022 | 13:43

Kamara, implicat într-un scandal de proporții. S-a lăsat cu multe înjurături EXCLUSIV

Monden
Kamara, implicat într-un scandal de proporții. S-a lăsat cu multe înjurături EXCLUSIV
Kamara a înjurat o arbitră

Kamara a fost implicat într-un scandal de proporții în acest weekend. Artistul a jignit-o și a înjurat-o pe Ioana Golea, acuzând inițial faptul că aceasta nu i-a dat un fault la mai multe contacte cu Miodrag Belodedici. Meciul s-a desfășurat sâmbătă pe stadionul Ilie Oană, în cadrul evenimentului „Legenda Lupilor” dintre selecționata Old Boys a României și Naționala artiștilor, de trei ori campioană mondială.

Kamara s-a înjurat cu arbitrul unui meci de fotbal

„Legenda Lupilor” a fost un eveniment oganizat sâmbătă pe stadionul Ilie Oana. A avut ca protagoniste echipa de Old Boys a Petrolului, din care au făcut parte și Daniel Chiriță și Vivi Răchită, selecționata Old Boys a României, printre cei prezenți numărându-se și Miodrag Belodedici și Ionuț Pârvu, precum și Naționala artiștilor. Aceasta îi are printre componenți și pe Kamara, Adrian Enache, Aurelian Temișan sau Tavi Clonda. Arbitrajul a fost unul „sexy”, asigurat de trei reprezentante ale sexului frumos.

Sexy-arbitra, înjurată și jignită de Kamara

Spiritele, până atunci calme și destinse, s-au încins la jocul dintre selecționata Old Boys a României și Naționala artiștilor, fostă campioană mondială. Kamara a jignit-o și a înjurat-o pe Ioana Golea care arbitra la centru. Acesta a acuzat inițial faptul că ea nu i-a dat un fault la mai multe contacte cu Miodrag Belodedici.

După un prim avertisment în care i-a cerut să se liniștească, blondina i-a arătat cartonașul roșu, eliminându-l. Artistul a refuzat să iasă de pe teren, așa cum prevede orice regulament al unui joc de fobal. Meciul a continuat să se dispute cu Kamara, cu care Corina Caciuc s-a iubit, printre componenții Naționalei artiștilor.

Golea confirmă incidentul

Contactată de Impact.ro, sexy-arbitra ne-a confirmat incidentul. Aceasta ne-a mai spus că scandalul a început de la faptul că artistul i-a cerut să-l sancționeze pe Miodrag Belodedici. Motivul? Ar fi făcut faulturi repetate la adresa sa, deși realitatea fusese cu totul alta.

„Kamara a făcut faulturi repetate, a invocat că se lovise cu Miodrag Belodedici într-o alergare. Dar Belo nu e genul să facă asta, putea spune asta despre oricine, dar nu despre el. A invocat că are culori, semne pe față.

Apoi a început să-mi strige că am venit de la București și nu am ce căuta la meciul lor, după care a început să mă înjure… Și să-mi spună să-i las în pace. Eu l-am atenționat că mă fac că nu-l aud. I-am dat roșu, dar el a refuzat să iasă de pe teren, cum că nu au ajuns femeile să facă legea”, ne-a declarat Ioana Golea în exclusivitate pentru Impact.ro.

Cine a intervenit între cei doi

Arbitra ne-a mai spus că cel care a intervenit să-l calmeze pe Kamara a fost colegul lui de la Naționala artiștilor, Aurelian Temișan. La finalul evenimentului, Golea și artistul s-au împăcat și au participat la recepția ce a avut loc la un local din Ploiești.

„La final ne-am împăcat, i-am zis să lăsăm frustrările și prostiile. În toți anii aceștia, scăpasem să mă cert cu el… Îi arbitrasem de foarte multe ori”, a completat Golea. Aceasta a mai adăugat că artistul este cunoscut deja din cauza ieșirilor nepotrivite pe care le are pe teren.

În urmă cu câteva săptămâni, Kamara a intrat în scandal și cu Reghecampf, actualul iubit al Corinei Caciuc. Totul după ce s-a aflat de idila dintre aceasta și solistul de la Alb-Negru.

PlaySport
Cum arată femeia fatală a României, care s-a iubit cu Țiriac! A revenit în țară după 14 ani
Ego.ro
BOMBĂ! Cine e tânara cu care se iubește nașul Andrei și al lui Cătălin Măruță. A fost ispită la Insula Iubirii
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales va fi mai aproape de copiii săi
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri. Boala îl schimbase radical, dar el tot își găsea puterea să zâmbească
Capital.ro
Se dă lege în România. Anunț pentru cei care cumpără HAINE. Va deveni obligatoriu
EVZ.ro
Harry rămâne fără protecție în Marea Britanie. Care este decizia judecătorilor
Adevarul
Farmacia din grădină. Rolul legumelor în prevenirea unor boli foarte grave, explicat de un renumit cercetător român
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
Presa catalană nu a avut milă de Istvan Kovacs. Cuvinte greu de digerat pentru centralul român
Digisport.ro
De ce s-au bătut, de fapt, dacii cu romanii. Motivul pentru care Traian a vrut cu orice preț să cucerească Dacia
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Comedie românească de succes, disponibilă pe Netflix. Când are loc premiera
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
INTERDICȚIA se va aplica peste tot în ROMÂNIA. Klaus Iohannis a semnat decretul chiar astăzi, 17 APRILIE
Capital.ro
Cât de înalt poate fi gardul dintre vecini. Legea pe care toți românii care stau la curte trebuie să o cunoască
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
LOVITURĂ pentru milioane de PENSIONARI! Adevărul despre CREȘTEREA PENSIILOR! E ȘOCANT
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O ispită de la Insula Iubirii apare în cel mai recent videoclip de la Tzanca Uraganu. Livia nu este la prima apariție de acest gen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro