Kamara, detalii emoționante despre fiul său, Leon: „A reușit să se ridice până în genunchi în momentul de față”. EXCLUSIV

Kamara, detalii emoționante despre fiul său, Leon: „A reușit să se ridice până în genunchi în momentul de față”. EXCLUSIV
Cum se simte acum fiul lui Kamara? Artistul face dezvăluiri

Kamara a întâmpinat numeroase provocări, însă niciodată nu s-a lăsat, demonstrând că este un tătic dedicat. Acesta are grijă ca micuțul său, Leon, să aibă parte de tot ce este mai bun. Artistul ne-a oferit un interviu în exclusivitate pentru Impact.ro, în care ne-a vorbit despre fiul său, pe care îl consideră un erou.

Ce spune Kamara despre fiul său: „Pentru mine este un erou”

Leon s-a luptat cu problemele de sănătate, însă nu a renunțat, având parte de tot sprijinul părinților săi. Kamara o să lupte în cușcă pentru fiul său, astfel că a început antrenamentele, iar durerile și-au spus cuvântul. Totuși, acesta se gândește mereu la provocările prin care trece micuțul lui în fiecare zi.

„Este ceva senzațional, căldura lui te copleșește. Te pupă, te atinge pe față, astfel că te înmoaie și uiți de orice problemă pe care crezi că o ai. El luptă zi de zi, trece prin terapii.

Eu m-am apucat serios de antrenamente, mă doare tot corpul. Totuși, copiii cu asemenea probleme au dureri, dar nu știu altfel, cred că așa stau lucrurile. Am aflat târziu acest lucru. Pentru mine este un erou. Nu știu ce putere poți să ai pentru a lupta zi de zi.”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Kamara.

Kamara, impresionat de gestul făcut de Leon

Micuțul artistului a făcut progrese în ultima perioadă, iar Kamara speră că acesta o să se simtă din ce în ce mai bine. De asemenea, cântărețul ne-a povestit ce gest a făcut fiul său după operația la care a fost supus în Barcelona. Leon își făcea griji pentru tatăl său, chiar dacă suferise o intervenție:

„A reușit să se ridice până în genunchi în momentul de față, deocamdată nu poate să stea în picioare. Mâna stângă încă nu îi permite să meargă de-a bușilea, dar sperăm că ușor, ușor, o să fie bine.

Când am fost în Barcelona, după operație, mi-a zis: „Tati, vino să te pup, îmi place dragostea ta! Mi se rupe sufletul când te văd așa.” El își făcea griji pentru mine, după operația lui.”

Ce sfaturi are pentru părinți: „Să lupte zi de zi”

Multe persoane i-au cerut sfatul lui Kamara, care s-a dovedit un părinte dedicat. El nu a fugit din fața greutăților. Cântărețul a mărturisit că părinții ar trebui să lupte în fiecare zi de dragul micuților, mai ales pentru că medicina avansează:

„Să lupte în continuare, să se uite în ochii copiilor și să se gândească la cât de puternici sunt ei, să își ia forța de acolo. Inițial, nu am vrut să vorbesc despre situația cu Leon, totul s-a întâmplat după despărțirea de mama lui.

Cazul a devenit cunoscut, dar nu am zis nimic de 3 ani. Totuși, am privit într-o lumină pozitivă tot ce se întâmplă, multă lume m-a sunat, mulți au vrut să afle ce am făcut pentru a face la fel.

De asemenea, numeroși oameni au luat exemplu forța pe care o are Leon. Mulți au prins curaj, chiar dacă poate abandonaseră lupta. Le-am zis să nu facă acest lucru, să lupte zi de zi. Medicina avansează, o să apară fel și fel de tehnici care o să îi ajute pe copii.”

„Dumnezeu i-a dăruit alte calități”

Artistul ne-a vorbit și despre calitățile pe care le are Leon. Micuțul a fost înzestrat cu o memorie fantastică, astfel că știe toate versurile pieselor pe care le-a lansat tatăl său:

„Leon e un copil foarte fericit, zâmbește, se bucură, ne înveselește pe toți. Poate că nu ar fi fost la fel dacă mergea și nu avea nicio problemă. Într-un final, poate Dumnezeu i-a dăruit alte calități, alte abilități, pe care noi nu le avem. El are o memorie fantastică, îi citesc și nu contează la ce pagină încep, dacă mă opresc, el continuă.

Este ceva uimitor, știe versurile pieselor mele sau versurile altor melodii pe care le fredonez prin casă mai bine decât mine. Și mă atenționează și dacă am greșit o literă sau o virgulă, poate că nici nu îmi dau seama.”

„Caut să fiu vesel și să transform orice într-o joacă”

Mai mult, Kamara încearcă să fie mereu vesel atunci când petrece timp cu fiul său. Leon plânge dacă observă că tatăl lui s-a lovit, fiind extrem de atent la cei din jur. Cântărețul încearcă să nu îi dezvăluie micuțului problemele sau supărările:

„Când sunt cu el, nu sunt supărat. Imediat mă calmează, prea puțin probabil să fiu nervos în prezența lui. Caut să fiu vesel și să transform orice într-o joacă. De exemplu, el e foarte empatic.

Dacă mă lovesc, imediat plânge, în cazul în care vede. Astfel că mă feresc dacă am vreo problemă sau o supărare. Oricum, eu nu sunt genul care să țină la supărare, la mine sunt episoade scurte. Părinții nu ar trebui să le arate copiilor supărarea.”

Urmăriți Playtech.ro și pe