Momente emoționante la priveghiul Tamarei Buciuceanu. Ce s-a întâmplat la Teatrul Bulandra

Momente emoționante la priveghiul Tamarei Buciuceanu. Ce s-a întâmplat la Teatrul Bulandra
Momente emoționante la priveghiul Tamarei Buciuceanu. Ce s-a întâmpla la Teatrul Bulandra

Tamara Buciuceanu-Botez ne-a părăsit pe 15 octombrie. Familia a decis ca sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței de comedie să fie depus la Teatrul Bulandra. Priveghiul ”lui tanti Tama” a fost presărat cu momente emoționante.

Momente emoționante la priveghiul actriței Tamara Buciuceanu

Tamara Buciuceanu-Botez (90 de ani), actriță de film, teatru și televiziune din generația de aur, a murit, marți, pe 15 octombrie, la Spitalul Elias din București. Isoscel fusese internată pe fondul unor probleme cardiace la începutul lunii, iar în ultimele zile de viață starea sa de sănătate se agravase. În cea din urmă zi pe Pământ a fost intubată și ventilată mecanic, iar câteva ore mai târziu și-a dat ultima suflare. După ce au circulat mai multe informațiii privind locul de unde oamenii care au iubit-o își pot lua ”adio” de la regretata stea, familia a decis ca sicriul cu trupul neînsuflețit să fie depus la Teatrul Bulandra din Capitală.

Momente emoționante la priveghiul Tamarei Buciuceanu. Ce s-a întâmpla la Teatrul Bulandra
Sursa foto: libertatea.ro

„Ne-a părăsit marea actriţă Tamara Buciuceanu Botez. O vom păstra vie în amintirea noastră cu toate personajele cărora le-a dat viaţă pe scena Teatrului Bulandra și nu numai. Vă mulţumim, doamna Buciuceanu! Drum lin în lumină!

Cine a venit la Teatrul Bulandra ?

Trupul neînsufleţit al doamnei Tamara Buciuceanu Botez va fi depus mâine, 17 octombrie, de la orele 13.00, la Sala Toma Caragiu, unde va rămâne până vineri, 18 octombrie, la ora 9.30, când va pleca spre Biserica Sf. Gheorghe Nou. Vom reveni cu informaţii”, au informat reprezentanții Teatrului pe Facebook.

La Bulandra au ajuns numeroși admiratori ai actriței, dar și vedete din lumea artistică. Printre acestea s-au aflat și cantautorul Ducu Bertzi, dar și actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea. Tot joi, la ora 18:00, va avea loc o slujbă de priveghi făcută de preoții de la Biserica Sf. Gheorghe Nou.

Vineri, 18 octombrie, ora 9:30, Tamara Buciuceanu va fi condusă pe ultimul drum la Biserica Sf. Gheorghe Nou, din centrul Bucureștiului. La ora 13:00, aceasta va fi îngropată la Cimitirul Sfânta Vineri, conform anunțului făcut de preotul dr. Emil Nedelea Cărămiziu, parohul Bisericii Voievodale Sf. Gheorghe Nou.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI