Momente dramatice pentru Liviu Dragnea, în închisoare. E prima dată când se întâmplă așa ceva

Momente dramatice pentru Liviu Dragnea, în închisoare. E prima dată când se întâmplă așa ceva
Momente dramatice pentru Liviu Dragnea, în închisoare

Momente dramatice pentru Liviu Dragnea, în închisoare, după declanșarea crizei sanitare mondiale. Fostul lider al Partidului Social Democrat își ispășește la Penitenciarul Rahova sentința de 3 ani și 6 luni primită în dosarul angajărilor fictive.

Momente dramatice pentru Liviu Dragnea, în închisoare

Dacă până acum iubita lui, dar și fiul său, făceau totul ca fostului politician să nu îi lipsească aproape nimic după gratii, criza sanitară a schimbat totul. Nimeni nu mai are voie să intre în penitenciar, de la declanșarea stării de urgență, așadar niciun aparținător nu mai are voie să-și vadă rudele încarcerate.

Liviu Dragnea este nevoit astfel să mănânce meniul oferit deținuților, deoarece fiul său nu îi mai poate aduce delicatesele cu care acesta era obișnuit. ”Nu mai are voie nimeni să îi aducă pachete cu specialități, acum, din lord…a ajuns muritor de rând. Însă, Dragnea înțelege situația și se comportă ireproșabil”, au comentat pentru wowbiz.ro surse din preajma baronului de Teleorman.

Liviu Dragnea se pare că s-a obișnuit cu ideea că trebuie să-și ispășească pedeapsa primită. Mai mult, s-a angajat la atelierul mecanic al penitenciarului. Chiar dacă a suferit un accident în timp ce muncea cu flexul, fostul politician s-a întors în atelier imediat cum rana i-a permis.

În plus, se pare că Liviu Dragnea încearcă să facă tot posibilul ca timpul să treacă mai repede, așa că vorbește cu deținuții ori de câte ori are ocazia să o facă în siguranță.

Momente dramatice pentru Liviu Dragnea, în închisoare
Momente dramatice pentru Liviu Dragnea, în închisoare. Sursa foto: stirileprotv.ro

Liviu Dragnea are slugi și în penitenciar

 ”Dragnea este un tip căruia îi place să fie popular la pușcărie. Comparativ cu Radu Mazăre, el încearcă, pe cât posibil, să socializeze, să comunice, atunci când intră în contact cu deținuți. În plus, respectă regulile impuse de gardieni și nu încearcă să se folosească de imaginea lui sau statutul de dincolo de gratii, pentru a benefecia de clemență sau un tratament preferențial”, au dezvăluit surse din penitenciar.

Chiar dacă nu mai poate primi pachet de la familie, Liviu Dragnea poate să facă cumpărături de la magazinul alimentar din incinta penitenciarului, deoarece fiul său îi poate pune în continuare bani pe card. Fostul politician nu merge însă la magazin. Are ”slugi” pe care le trimite la cumpărături pentru el, deoarece nu vrea să dea ochii cu alți deținuți de rând.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI