EXCLUSIV Durere mare pentru Liviu Dragnea. Ce se întâmplă acum cu iubita tinerică

EXCLUSIV Durere mare pentru Liviu Dragnea. Ce se întâmplă acum cu iubita tinerică
EXCLUSIV Durere mare pentru Liviu Dragnea. Ce se întâmplă acum cu iubita tinerică

Irina Tănase avea 21 de ani când s-a angajat la minister, în calitate de asistentă a lui Liviu Dragnea. Au trecut cinci ani de atunci, cei doi au început o relație care, în prezent, se desfășoară fără unul dintre protagoniști, cel mai puternic om din stat fiind încarcerat. Deși distanța pare că nu i-a despărțit, ultimele vești o vor face.

Ce se întâmplă acum cu iubita lui Liviu Dragnea?

Decretarea stării de urgență în România a afectat întreaga populație a României, de la persoane de rând, la persoane publice, ba chiar la…deținuți. Luni dimineața, un deținut al penitenciarului Jilava a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și se află în aceste momente în izolare, într-o secție specială a închisorii, special creată pentru deținuții confirmați pozitiv cu coronavirus.

EXCLUSIV Durere mare pentru Liviu Dragnea. Ce se întâmplă acum cu iubita tinerică
Liviu Dragnea și Irina Tănase

Cazul a băgat în ședință de urgență toți directorii penitenciarelor din România, care au fost obligați să ia măsuri drastice pentru a împiedica răspândirea virusului în închisori. Astfel, de astăzi, porțile penitenciarelor sunt închise pentru familiile deținuților. S-au anulat și vizitele conjugale, la fel și trimiterea pachetelor cu mâncare.

Dragnea nu mai poate fi vizitat de iubită

Gardienii sunt obligați ca de astăzi să poarte măști și mănuși, iar deținuții nu mai au voie să iasă atât de mult în curte. S-au sistat, de asemenea, activitățile la care participau aceștia. Printre cei mai afectați de aceste decizii se numără și Liviu Dragnea, care se află încarcerat la penitenciarul Rahova de mai bine de șase luni, după ce a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare, în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.Astfel, acesta nu mai poate primi vizitele săptămânale ale iubitei cu 25 de ani mai tânără, Irina Tănase, dar nici a copiilor săi.

S-a accidentat în închisoare!

La sfârșitul lunii februarie, Liviu Dragnea s-a accidentat în timp ce lucra în atelierul auto al închisorii: „S-a tăiat pentru că a sărit un flex, când repara ușa de la o dubă. A fost operat și este stabil”, a spus avocata lui Dragnea. În prezent, fostul lider PSD nu se mai află în infirmeria spitalului și începe să își recapete mobilitatea mânii.

20.696 de deținuți în închisorile din România

Conform Administrației Naționale a Penitenciarelor, în acest moment, în închisorile din România sunt incarcerate 20.696 de persoane. În cele 50 de penitenciare, gradul de ocupabilitate este de 110%.